LFC-reservene vant 1-0

LFC-reservene vant 1-0 over Cambridge United. Gerardo Bruna scoret målet på frispark etter 73 minutter. Danmark-England (U17) 1-1. Liverpool i forhandlinger om Aquillani?

Liverpool-reservene stiller med følgende ellever på R. Costings Abbey Stadium ikveld;

David Martin (Martin Hansen 46), Stephen Darby (Emmanuel Mendy 60), Stephen Irwin (Christopher Buchtmann 46), Daniel Ayala (Robbie Threlfall), Chris Mavinga, Victor Palsson (Adam Hammill 46), Andras Simon, Ryan Crowther (Nikola Saric 60), Jordy Brouwer (Nathan Eccleston 60), Vincent Weijl (Vitor Flora 46) og Alex Kacaniklic (Gerardo Bruna 60).

Cambridge United;
Danny Potter, Dan Gleeson, Rory McAuley, Wayne Hatswell, Darryl Coakley, Andy Parkinson, Paul Carden, Jai Reason, Robbie Willmott, Mark Beesley og Danny Crow. reserver: Josh Coulson, Chris Holroyd, Ben Farrell, Sam Ives, Adam Marriott, Jordan Patrick, Courtney Pitt og Laurie Walker.

Hjemmesiden til Cambridge United kommer med en oppdatering i pausen og ved kampslutt.

Første omgang;
Lite har skjedd i første omgang og lite har skjedd foran målene. Nederlandske Jordy Brouwer hadde kampens første sjanse etter 54 sekunder, da han fikk et gjennomspil, men Cambridge-keeperen reddet med beina.

De unge Liverpool-spillerne hadde mye av initiativet tidlig i første omgang, men hjemmelaget kom sakte, men sikkert inn i kampen.

Men det var Liverpool som sto for de få sjansene som var, spesielt var venstrevingen Alex Kacaniklic og den høyreiste Brouwer farlige, men keeper Potter sto i mot.

I det 18. minutt tok den tidligere Leeds- og Sheffield United-spilleren Mark Beesley saken i egne hender og forsøkte å spille igjennom den siste Liverpool-traineen, Andy Parkinson, men pasningen ble for lang.

Noen spede Cambridge-forsøk ble notert av Uniteds hjemmeside, før angriper Jordy traff stolpen med et skudd og Weijl skjøt løst i hendene på hjemmelagets keeper.

2. omgang:
Det bekreftes på Cambridge Uniteds hjemmeside at Liverpool-reservene vant kampen 1-0 etter scoring av Gerardo Bruna etter 73 minutter. Bruna kom inn som reserve i andre omgang.

Sluttrapport fra liverpoolfc.tv:
Et supert frispark fra det stortalentet Gerardo Bruna gjorde at reservene kom seg fra Cambridge United med en imponerende 1-0-seier tirsdag kveld.

Den tidligere ungdomsspilleren til Real Madrid kom fra reservebenken og skrudde et mesterverk av et frispark i mål.

Sommerkjøpet Chris Mavinga gjorde sin første kamp fra start for klubben og spilte i 90 minutter som midtstopper sammen med spanjolen Daniel Ayala. Den franske forsvarsspilleren, som gjorde sin debut som reserve mot Tranmere Rovers sist fredag, kan like gjerne spille midtstopper som sideback.

Trener John McMahon gjorde en hel del forandringer på Abbey stadium i Cambridge i kveld, og ga Academy-produktene Adam Hammill og Nathan Eccleston spilletid.

Det svenske talentet Alex Kacaniklic gjorde sin første pre-season-kamp fra start siden han kom fra akademiet til Melwood i sommer og hadde gode perioder på venstrevingen i den timen han fikk spille.

Den nederlandske angriperen Jordy Brouwer (bildet) hadde noen gode sjanser i begynnelsen av kampen, men tapte avgjørende dueller med Cambridge-stopperne.

Innbyttene av Bruna, Eccleston og Hammill forandret kampen i andre omgang da Liverpools unggutter endret på spillestil og snudde kampen.

McMahon var veldig godt fornøyd med sine unge spillere og sa til liverpoolfc.tv at det var en bra kamp.

- Vi spilte god fotball. Gerardo skjøt et godt frispark og det artige var at han scoret tre slike på trening i går, så det var fint å se at det ga avkastning i kampen i kveld, sier McMahon.

- Mavinga spilte sin første 90-minutter for oss og gjorde det virkelig bra. Han er en veldig atletisk gutt og har en veldig god plasseringsevne bak for oss.

De neste kampene for reservelaget er borte mot Sven-Göran Erikssons Notts County på Meadow Lane kommende fredag, Bristol Rovers mandag 3. august, Dunmanway Town torsdag 6. august, Partick Thistle tirsdag 11. august og Bohemian FC mandag 17. august. Alle disse kampene går på bortebane.

1-1 på Levanger
England og Danmarks U17-lag spilte 1-1 i den åpne nordiske U-turneringen i Trøndelag. Kampen ble spilt på Moan Stadion på Levanger. Resultatet er kommet på det engelske fotballforbundets sider, men ingen øvrige fakta fra oppgjøret. Liverpool hadde flere spillere i de to troppene; Nicolaj Køhlert på Danmark og Andrew Wisdom, Jack Robinson og Conor Coudy for England. Vi vil komme med flere detaljer rundt kampen når de måtte dukke opp.