LFC støtter VM-søknad

Liverpool FC har i dag gitt sin fulle støtte til Liverpool for å bli VM-by i 2018 eller 2022. Victor Palsson for Island U21. Robbie Threlfall spilte fra start. Straffetap for Nicolaj Køhlert.

Et arrangement i Echo Arena var på dagsorden tidligere i dag for å presentere Liverpool som mulig vertsby for VM i 2018 eller 2022. Liverpool er en av 16 byer som konkurrerer om å arrangere kamper dersom England blir tildelt mesterskapet..

Liverpool FC var sterkt representert i Echo Arena. Jamie Carragher, Rafael Benitez, Sammy Lee og Kenny Dalglish og administrerende direktør Christian Purslow var til stede for å vise sin støtte.
  
Christian Purslow er ikke i tvil om at klubben støtter Liverpool som vertsby.
- Absolutt. Jeg håper det var veldig klart for de tilreisende autoriteter i dag, uttaler Purslow ifølge Liverpoolfc.tv.
  
- Vi hadde en fantastisk representasjon fra klubben. En rekke av våre nåværende stjerner som Jamie var her, og noen av våre legender som Kenny og John Barnes var her også. Meldingen til besøkskomiteen var at dette er svært viktig for vår fotballklubb.
  
Purslow mener byens unike lidenskap for fotball er en viktig faktor i søknaden.
 - Jeg tror at i et VM-miljø vil atmosfæren rundt stadionene og atmosfæren i byene i oppladningen til kampene være en viktig del av at VM fungerer bra.
  
- Vi føler og forhåpentligvis føler FA at det ikke er noen by i verden som kan håpe å matche Liverpool når det gjelder lidenskap og spenning som vil bli generert i og rundt VM-kampene.
  
- Det er en viktig grunn til at vi føler veldig sterkt at vi skal være vertsby i Englands søknad.
  
Liverpool vil sende inn en skriftlig søknad til Englands VM-komité innen november.

Palsson på Island U21
Victor Palsson er tatt ut på Islands U21-landslag til EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland U21. Oppgjøret spilles i Coleraine tirsdag 8.september.

Threlfall spilte fra start
Robbie Threlfall spilte for første gang fra start for Northampton da det i går ble avansement til 2.runde i Johnstone's Paint Trophy på bekostning av Wycombe. 2-2 var stillingen etter 90 minutter, men "The Cobblers" seiret 3-0 i straffesparkkonkurransen. Threlfall var på banen samtlige minutter.

Straffetap for Køhlert
Nikolaj Køhlert er med Danmark U17 i Syrenka Cup i Polen. Midtbanespilleren ble byttet ut etter 63 minutter i gårsdagens 2-2-kamp mot Ukraina U17. Danskene tapte den påfølgende straffesparkkonkurransen 5-6. I dag møter Danmark Romania. Turneringen avsluttes på fredag.