LFC vil bidra til å redde Stanley

Liverpool FC ønsker å bidra til at League Two-klubben Accrington Stanley skal overleve, ved å tillate at Stanley-fansen samler inn penger på Anfield på lørdag. Ny billettinfo Fiorentina.

Accrington Stanley er på konkursens rand etter at klubben mottok et skattekrav på £308,000 nylig, med en frist på åtte uker til å betale. Fotballverden har nå slått ring om den lille Lancashire-klubben, og Liverpool har tilbudt å hjelpe ved å tillate en pengeinnsamlingsaksjon for Stanley i forbindelse med ligakampen mot Hull på lørdag.

- Støtten vi har blitt til del er absolutt fantastisk, uttaler Marcelle Lazarus til Liverpoolfc.tv. Han er en av personene bak innsamlingsaksjonen.

- Vi har mottatt donasjoner helt fra USA, og vi er svært takknemlig for all den hjelp vi kan få. Vi er 25-30 Stanley-fans som reiser til Anfield på lørdag for å samle inn penger til klubben vår, og vi ønsker på forhånd å takke alle som bidrar, legger han til.

- Så langt har vi samlet inn omkring £100,000, og vi håper vi klarer å komme i mål. Vi må bare det. Forhåpentligvis vil Liverpool-fansen hjelpe oss på veien nå i helgen, avslutter han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ny billettinfo Fiorentina
Billettkontoret på Anfield opplyser at de nå selger billetter til bortekampen mot Fiorentina i Champions League kommende tirsdag til fans som var på to bortekamper i Champions League i fjor, etter at salget til de som var på henholdsvis 5 og 4 bortekamper i fjor nå er avsluttet. Billettkontoret gjør også oppmerksom på at utsikten til banen fra borteseksjonen er på Stadio Artemio Franchi er ekstremt dårlig, og at det heller ikke er tak over denne tribunedelen.