Ligacup på Canal+

Canal+ har sikret seg rettighetene til å vise direkte fra den engelske ligacupen de kommende tre sesongene. Canal+ sender fra første runde i august og frem til og med finalen på Wembley.

Canal+ skriver i en pressemelding at kanalen skal sende den engelske ligacupen, Carling Cup, de neste tre sesongene. Rettighetsavtalen ser ut til å gjelde for Norge, Sverige og Danmark.

- Engelsk fotball har en stor tilhengerskare i Norge. Premier League er naturligvis den viktigste ligaen, men vi ser frem til å tilby våre seere mer fotball fra England og en mulighet til å følge sitt favorittlag i cupen, sier Eivind Helgaker, daglig leder i CANAL+ Norge.

Den engelske ligacupen kan følges direkte på CANAL+ fra kommende sesong 2009/2010. Kanalen har sikret tv-rettigheter frem til og med sesongen 2011/2012. CANAL+ vil vise utvalgte kamper fra første til femte runde, samt semifinaler og finale.

I ligacupen møtes de 92 beste klubbene fra de fire øverste divisjonene i England, og kommende sesong spilles cupen for 50. gang.  Finalen spilles på Wembley 28. februar.

Sendeplan fra ligacupens første runde:
10. august kl. 20.40
Darlington - Leeds United på CANAL+ Sport 1

11. august kl. 20.40
Bury - West Bromwich Albion på CANAL+ Sport 1


Liverpool kommer inn i 3.runde.