Like mye å handle for

Til tross for økonomisk vanskelige tider, gjør eierne det klart at Rafael Benitez får like mye å handle for i dette transfervinduet.

Like mye å handle for
Rafael Benitez sitt transferbudsjett vil ikke bli redusert til tross for de alarmerende tap i datterselskapet Kop Football (Holdings) Limited. Diskusjonen blusset opp igjen da Rafas antatte hovedmål i dette transfervinduet, David Silva, startet sine samtaler med Real Madrid.

Kops tap på 42,6 millioner pund i året som ble avsluttet juli i fjor reiste ikke akkurat usikkerhet og frykt for Tom Hicks og George Gilletts refinansieringsavtale i juli, men gjør også de røde supportene usikker for hva Liverpools finansielle styrke. Klubben har reist 20 nye millioner med pund i transferbudsjett, i tillegg til det Rafa kan få gjennom spillersalg. I tillegg har Liverpool kjøpt Albert Riera og også andre spillere på det knappe året som er gått, og forventes å bruke rundt 40 millioner pund denne sommeren.

Hicks og Gillett har gått ut og dysset ned kritikken fra både økonomiske eksperter og tidligere Liverpool-legender og gjør det klart at manageren får like mye å handle for uansett om det er økonomisk vanskelige tider i klubben.

Men det er ikke bare økonomien som bekymrer på Anfield. Rafael Benitez er i ferd med å miste flere av hans transfermål. Gareth Barry gikk til Manchester City, David Silva har startet samtaler med Real Madrid og Portsmoiuths Glen Johnson kan kanskje returnere til Chelsea og ikke dra videre nordover til Liverpool.

Silvas agent Julio llorente møtte representanter fra Real fredag, men sier han ikke kjenner inngående hva som har skjedd i overgangsspørsmålet rundt sin klient.

- Valencia trenger i alle fall ikke å bekymre seg når lag som Real Madrid er interessert, sier Llorente.