Lindfield ble matchvinner

Craig Lindfield scoret seiersmålet da Accrington Stanley slo Exeter med 2-1. Andriy Voronin og Hertha Berlin tapte på toppen av Bundesliga.

Av Liverpools utlånsspiller var det trolig Craig Lindfield som gliste mest etterpå, da angriperen scoret seiersmålet etter 64 minutter da Accrington vant 2-1 hjemme mot Exeter. Scouseren fikk også et gult kort.

I The Championship var Paul Anderson på banen i 66 minutter da hans nåværende klubb Nottingham Forest tapte 1-0 hjemme mot ligaleder Wolves. Også Anderson måtte i dommerens bok.

Leicester fortsetter mot opprykk i League 1, om enn noe snublende. På lørdag ettermiddag ble det 1-1 hjemme mot Colchester. Jack Hobbs spilte hele kampen for "revene". Leicester er nå sju poeng foran Peterborough øverst på tabellen.

I League 2, hvor altså Lindfield og Accrington også spiller, ble det et nytt tap for Hereford og Peter Gulacsi. 0-3 denne gangen og ingen skal si at ikke ungareren får trening med nye 90 travle minutter for laget som ligger nest sist.

Ryan Flynn spilte hele kampen for Wrexham da waliserne svakt tapte 0-2 hjemme mot Crawley i Blue Square Premier League.

I Tyskland gikk Bayern München og Wolfsburg opp i ryggen på Hertha Berlin, da sistnevnte tapte 2-0 i Stuttgart. Andriy Voronin spilte hele kampen for Hertha.