Liverbirds Oslo er stiftet

Liverbirds Oslo har blitt startet opp av ivrige supportere, som ønsker å utvikle miljøet her i byen. Ett av våre hovedmål er å samle så mange som mulig på kampdager for å skape stemning.

Vi håper også å spre ordet rundt om i landet, slik at alle tilreisende Liverpoolsupportere vet hvor de kan gå dersom de er på besøk i byen og ønsker å se kamp i ett hyggelig Liverpoolmiljø, der fotball, sang og moro står i sentrum.

Møtested: Vi har inngått en avtale med Tempest Club. Tempest finner du i Tordenskioldsgate, midt i mellom rådhuset og Rosenkrantzgate. Spiller Liverpool kamp, er det den kampen som vil bli vist, Liverpool vil til enhver tid bli prioritert. Medlemsprisen på øl hos Tempest er på kun 47kr, og du får øl til medlemspris uansett om det er kampdag eller ikke dersom du har med medlemskortet ditt. På Tempest vil du også møte mange som elsker å synge Liverpoolsanger, og som gjør sitt beste for å skape stemning, uansett hvilken kamp det skulle være.

Vi skal også jobbe med å få til avtaler med diverse puber rundt om i Oslo, utenfor bykjernen, samt at vi jobber med å få gode avtaler med diverse sportsbutikker rundt om i byen.

Sanger: Når man kan være med å synge sanger på kamp, blir kampopplevelsen fort enda bedre, uansett om det skulle være på stadion eller på puben. Vi har derfor brukt ekstra tid på å utvikle sangsiden som du vil finne på hjemmesiden vår, og håper den vil være til god nytte!

Det vil også komme en webshop på hjemmesiden etterhvert, hvor man blant annet har mulighet til å kjøpe Liverbirds Oslo t-skjorter og mye mer.

Andre fordeler: Gjennom Liverbirds Oslo vil du også bli løpende oppdatert på Liverpoolrelaterte ting som skjer i Oslo og omegn, slikt som legendekamper, supportercup, fotballskoler og mye mer. Det kommer også til å være diverse arrangement i regi av Liverbirds Oslo, slikt som quiz, fotballag og så videre, som du vil få mer informasjon om senere. Etter sesongen vil det være en stor årsfest for alle medlemmer! Dette er noe vi kommer tilbake til når sesongslutten nærmer seg.

Hjemmeside: www.liverbirds-oslo.no (vil være oppe å gå om kort tid)

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=773635639&ref=profile#/group.php?gid=116390790368&ref=ts

Kontakt: Spørsmål, forslag og andre henvendelser kan sendes til: [email protected]

Bli medlem!
Medlemsskap i Liverbirds Oslo koster 100kr per sesong (gratis for de under 18 år). Ønsker du å bli medlem kan du sende en mail til [email protected] med navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Innmelding vil også være mulig gjennom vår hjemmeside, eller på Tempest.

Velkommen til Oslo og Tempest!