Liverpool blåser av kommentarer

Assistent Sammy Lee slo fast på dagens pressekonferanse at håndbevegelsene til Rafael Benitez, som gjorde Ferguson og Allardyce rasende, var rettet til spillerne ute på banen.

Etter at man har vært snakkesalige på Old Trafford og Ewood Park de siste dagene, og beskyldt Rafa Benitez for forakt og at han hadde gitt tegn til manager Sam Allardyce at nå var kampen avgjort som følge av frisparket fra Xabi Alonso som Fernando Torres headet inn til 2-0 mot Blackburn, var det Sammy Lee som fikk jobben med å gi Liverpools versjon på dagens pressekonferanse.

Måten Rafa krysset hendene på skal ha vært et resultat av at Alonso ikke tok frisparket på måten man hadde planlagt på forhånd, men at manageren bare erkjente at spillerne visste godt nok da Torres scoret foran Anfield Road End.

- La det ikke være tvil, gester som blir gjort langs sidelinjen er til våre spillere og ingen andre, forklarte Lee på Melwood.

- Det var en reaksjon til hva vi skulle ha gjort (på frisparket), men noe annet ble gjort og det medførte en scoring. Vi vurderer bare hva vi ønsker våre spillere skal gjøre. Vi lager ikke gester for noen andre i det hele tatt.

- Det jeg vil si er at Rafa i hvert fall ikke er arrogant.

- For å være ærlig synes jeg det er ganske trist. Når alt kommer tilbake prøver vi gjøre vår jobb og ikke bry oss om hva andre folk tenker om oss.

- Jeg er overrasket at han ikke nevnte det overfor meg da vi hadde en drink sammen etter kampen, forklarte Sammy angående Sam Allardyce og hans kommentarer. - Ingen nevnte noen ting, og jeg er sikker på at dersom han følte sterkt for det så ville han ha gjort det. Vi går imidlertid videre.

- Det er ikke opp til oss å snakke om andre fotballklubber. Vi gjør det sjelden. Vi prøver å konsentrere oss om hva som skjer her.