Liverpool har aldri tapt for Hull

De røde har statistikken på sin side mot klubben som hadde sin første sesong i toppdivisjonen i fjor, og mannskapet til Rafael Benitez er i tillegg i scoringsform.

Liverpool har møtt Hull totalt 14 ganger og vunnet 11 ganger og spilt tre uavgjorte kamper mot klubben som var i eliten for første gang forrige sesong. De fleste møtene har altså vært i cupkamper og oppgjør da Liverpool var nede i 2.divisjon. "Tigrene" vil skrive historie hvis man skulle greie å vinne på Anfield i morgen, men et hjemmelag som scorer flittig om dagen er stor favoritt.

Noen andre facts før kampen som spilles lørdag kl 16.00:

+ I ligaen er statistikken seks seire for Liverpool, to uavgjort og 0 tap.

+ Tilsvarende kamp forrige sesong endte 2-2, da to scoringer fra Steven Gerrard utlignet ledelsen som Hull hadde etter 22 minutter ved mål av Paul McShane og et selvmål av Jamie Carragher.

+ Toppscorere for Liverpool mot Hull er Eric Anderson og legenden Billy Liddell med tre mål. Steven Gerrard og Dirk Kuyt er blant fire spillere som har to scoringer.

+ Liverpool har scoret tre eller flere mål i 12 av sine siste 16 ligakamper.

+ Ian Callaghan er den eneste fra Liverpool som har scoret hattrick mot Hull. Det var i en omkamp i Ligacupen i 1973/74 og var eneste gangen Cally scoret tre mål i en kamp. Ian har flest kamper gjennom tidene for Liverpool FC, med 857, men det har ikke ofte vært færre tilskuere på Anfield enn da han scoret sitt hattrick. P.g.a. strømsparing ble kampen spilt på ettermiddagen, midt i uka, og bare 17.120 møtte opp.

+ Dirk Kuyt har scoret åtte mål på sine 12 siste kamper for Liverpool. Lucas spiller sin ligakamp nr.50 hvis han er på banen mot Hull.

+ De røde har scoret i sine 17 siste kamper i Premier League, siden møtet med Middlesbrough i februar, og har nettet i de 22 siste kampene i alle turneringer.

+ Liverpool har scoret 28 mål på sine siste åtte ligakamper på Anfield.

+ Geovanni var toppscorer for "tigrene" forrige sesong med åtte ligamål. Brasilianeren har i dag, fredag, skrevet under en ny to-årig kontrakt med Hull.

+ Ian Ashbee, Boaz Myhill og Andy Dawson har spilt for Hull i alle fire divisjonere.

+ Hull har bare vunnet en bortekamp i 2009, mot Fulham i mars.

+ Hull har holdt buret rent en gang på sine 13 siste ligakamper, og fire ganger på de siste 35.