Liverpool res - Burnley res 1-0

Daniel Pacheco ble matchvinner på overtid, da han satte et frispark direkte i mål. Liverpools reservelag tok dermed en fortjent seier over Burnley. Lagets fjerde strake seier.

Liverpools lag: Martin Hansen, Steven Irwin, Robbie Threlfall, Stephen Darby, Daniel Ayala, Daniel Pacheco, Nikola Saric (Zsolt Poloskei 46), David Amoo, Nathan Eccleston, Jay Spearing, Vincent Weijl (Jordy Brouwer 59). Reserver: Dean Bouzanis, Emmanuel Mendy, Nicolaj Køhlert.

Burnleys lag: Jonathan Lund, Ben Hoskin, Christian Kalvenes, Chris Anderson, Nik Kudiersky, David Edgar, Richard Eckersley, Alex-Ray Harvey, Owen Coyle (Michael King 73), Wes Fletcher, Joe McKee. Reserver: Danny MacDonald, Dominic Knowles, Jake McEneaney, Oliver Devenney.

Liverpool stiller med et ungt og urutinert reservelag mot Burnley på Prenton Park i kveld. Daniel Pacheco er tilbake etter skade, mens Robbie Threlfall spiller sin første kamp etter låneoppholdet i Northampton. Danske Martin Hansen vokter buret. Stephen Darby skal spille midtstopper sammen med Daniel Ayala, mens Steven Irwin og nevnte Threlfall skal bekle sidebackene. På topp skal Nikola Saric få prøve seg sammen med Nathan Eccleston, med Daniel Pacheco like bak duoen som en offensiv midtbanespiller. Det betyr en defensiv midtbanerolle for Jay Spearing, mens David Amoo og Vincent Weijl vil spille på hver sin ving.

Daniel Plessis er suspendert, mens karer som Gulacsi, Palsson, Kacaniklic og Mavinga er opptatt med U-landskamper.

Ellers er den store "snakkisen" før kampstart at Burnley-manager Owen Coyle spiller spiss for gjestene i en alder av 43 år. Som partner får han med seg Weisleigh Fletcher, en 19-åring fra Ormskirk som også har vært innom Liverpool.

1.omgang:

1.min: Liverpool tar avspark på Prenton Park. Rafael Benitez og Sammy Lee er på plass på tribunen.

4.min: Amoo og Irwin kombinerer fint ute til høyre, og Irwin finner Eccleston inne i feltet. Spissen drar av en mann, men får ikke skikkelig treff på avslutning fra kloss hold. Liverpool vinner en corner.

5.min: Ayala er nær ved å få pirket ballen i mål etter litt klabb og babb inne i feltet i etterkant av corneren.

11.min: Kalvenes finner Fletcher inne i Liverpool-feltet med et innlegg fra venstre, og Burnley vinner en corner. Hansen får bokset bort ballen i etterkant av hjørnesparket og Darby klarerer.

14.min: McKee hopper inn i kroppen på Spearing i en luftduell, og scouseren må få litt behandling før han fortsetter.

19.min: Burnley kontrer. Angrepet ender med at Harvey skyter ballen høyt over mål fra langt hold.

20.min: Amoo med et fantastisk raid på høyre, hvor han rundlurer Kalvenes før han legger inn til Weijl bak i feltet. Hoskin blokkerer Weijls skudd.

23.min: Livlige Amoo med et nytt flott raid på høyreflanken, og et nytt godt innlegg som ender med at Spearing fyrer av et skudd som dessverre ikke treffer mål og som blir blokkert av en Burnley-forsvarer.

24.min. Pacheco finner Eccleston på en kontring, men det lave skuddet fra 13-14 meter går rett i fanget på keeper Lund.

28.min: Pacheco bryter et nytt Burnley-angrep og passer til Eccleston. Sistnevnte dribler seg inn i feltet og avslutter fra kloss hold. Nok en gang redder keeper Lund.

30.min: Saric prøver et gjennomspill inn i feltet, får tilbake ballen og skyter langt opp på tribunen.

32.min: En corner slås ut til Weijl på 25 meter. Han prøver seg på halv volley, men Lund fanger langskuddet etter først å ha gitt en liten retur.

36.min: Pacheco får gult kort etter å ha holdt Fletcher i trøya.

38.min: Spearing skyter langt over og utenfor fra nærmere 30 meter.

39.min: Pacheco med en corner som går rett i fanget på keeper Lund.

40.min: Eckersley med en sjelden avslutning for Burnley. Hansen har ingen problemer.

40.min: Liverpool kontrer, og Amoo kommer seg nok en gang til dødlinja etter å ha brukt Kalvenes som rundingsbøye. Dessverre er innlegget for dårlig.

41.min: Spearing feller Harvey i farlig posisjon, og Burnley får frispark like utenfor 16-meteren. 25 meters hold. McKee skyter i muren og ballen triller ut til corner for gjestene. Hjørnesparket ender i klypene til keeper Hansen.

45.min: Pacheco dribler seg inn i feltet, og felles centimetre utenfor 16-meterstreken. Han tar selv frisparket. Skuddet går i muren og til corner. Hjørnesparket fanger keeper Lund enkelt.

Pauserapport: Liverpool har vært det førende laget i første omgang, uten at de røde har klart å skape soleklare målsjanser. Farligst har det vært når Pacheco har kombinert med Eccleston, og når Amoo har kommet på gode raid på høyreflanken, hvor han har holdt lekestue med stakkars Christian Kalvenes. Gjestene har nesten ikke skapt noe som helst, og Daniel Ayala har ledet forsvarsrekka på fortreffelig vis.

2.omgang:
 46.min: Liverpool gjør et bytte foran andre omgang. Zsolt Poloskei kommer inn for Nikola Saric. Det betyr at Pacheco vil spille på topp sammen med Eccleston i andre omgang, mens Poloskei går inn i en midtbanerolle.

46.min: Burnley-spiss Fletcher må ha behandling etter et sammenstøt med Spearing, men er raskt tilbake på banen igjen.

50.min: Pacheco med et innlegg som havner hos Weijl på bakre stolpe. Vingen sender ballen langt opp på tribunen.

51.min: Threlfall med et godt innlegg fra venstre, men Pacheco får ikke kontroll på ballen inne i feltet.

57.min: Eccleston meies ned bakfra av Kudiersky, og Burnley-forsvareren får gult kort. Eccleston må ha behandling.

59.min: Jordy Brouwer kommer inn for landsmannen Vincent Weijl. Det betyr at Eccleston går ut på venstreflanken.

59.min: Spearing slår en god corner fra venstre, og Amoo header like utenfor når han får stå umarkert på bakre stolpe.

62.min: Eckersley på et raid. Han slår ut til Anderson, men Burnley-spillerens distanseskudd går høyt over mål.

67.min: Gjestene får slått farlig inn i feltet via et Liverpool-hode, men avblåses for offside.

70.min: Hansen gjør en god redning på Harveys lave skudd som har retning langhjørnet. Dansken får slått ballen til corner. Dansken fanger også Owen Coyles corner enkelt.

71.min: Spearing på en farlig visitt inne i feltet. Burnley får klarert til corner. Keeper Lund mister ballen på hjørnesparket, men det blir til slutt bare innkast ut av situasjonen.

73.min: Burnley gjør sitt første bytte. Owen Coyle ut, Unge Michael King inn.

74.min: Pacheco slår et farlig innlegg fra høyre, og Kudiersky må gi corner. Hjørnesparket blir klarert.

76.min. Pacheco takles stygt av Harvey, og Burnley-spilleren får et fortjent gult kort. Pacheco må ha behandling, men kommer raskt tilbake på banen igjen.

81.min: En totalt umarkert Eckersley får en kjempesjanse på et høyt innlegg, men sender ballen høyt over når han smeller til på volley fra hjørnet av femmeteren.

82.min: Liverpool med et godt angrep, der Eccleston kommer løs på venstre og legger ut til Brouwer. Nederlenderens skudd blir blokkert av Edgar.

83.min: Jay Spearing får gult kort for gjentatte protester på dommeravgjørelser.

84.min: Ayala lager et unødig frispark i farlig posisjon. Kalvenes prøver seg med et skudd på frisparket fra 25 meter, men ballen går ufarlig over mål.

85.min: Kudiersky med en håpløs takling på Nathan Eccleston, og Burnley-spilleren får helt fortjent sitt andre gule kort og må ta en tidlig dusj.

87.min: Steven Irwin lager et unødig frispark i farlig posisjon, når han feller Fletcher. Stephen Darby får ryddet unna på målstreken til corner. Stor sjanse til gjestene.

89.min: Threlfall går på et flott løp og legger et perfekt innlegg til Pacheco. Dessverre skyter spanjolen utenfor fra glimrende posisjon inne i feltet. En stor sjanse til å avgjøre kampen.

90.min: Eccleston med et skudd langt utenfor. Tre minutter er lagt til.

90+2.min: 1-0 PACHECO. Burnley handser like utenfor 16-meteren. Liverpool med frispark fra 20 meter. Pacheco setter ballen rundt muren og i hjørnet!

Burnley flyttet laget sitt høyere opp på banen og stengte rommene for David Amoo etter pause. Dermed var Lancashire-klubben plutselig med på notene igjen, og nevnte Amoo ble helt borte. Midtveis i omgangen begynte imidlertid Daniel Pacheco å røre på seg, og man satt hele tiden med en følelse av at det var den teknisk begavende spanjolen som måtte gjøre det om Liverpool skulle ta alle tre poengene. Slik ble det da også, da han to minutter på overtid ble matchvinner på et magisk frispark fra 20 meter. Han skrudde ballen rundt muren og inn i hjørnet utenfor rekkevidden til keeper Lund. Bakover på banen utmerket Daniel Ayala seg med kompromissløst forsvarsspill.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.