Liverpool Res - Manch Utd Res 2-2

Pacheco sikret Liverpool ett poeng da han utlignet fire minutter ut i andre omgang. Manch Utd ledet 2-1 til pause etter at Degen hadde gitt de røde ledelsen. Sveitseren ut med ny skade.

Reservelagene til Liverpool og Manchester United møtes til ligaoppgjør i Warrington. Ole Gunnar Solskjærs mannskap er nummer fem på reservelagstabellen, mens Liverpool er nest sist i Premier Reserve League North. Abletts mannskap har like mange poeng som bunnlaget Hull, men de røde har sju mål bedre målforskjell.

Philipp Degen er tilbake etter en metatarsalskade, og får en rolle på høyrekanten. Brasilianeren Vitor Flora spiller sin første kamp fra start i reservelagsligaen, og blir makker til Daniel Pacheco på topp. Junioren Lauri Dalla Valle er på benken for første gang. Jay Spearing er blant innbytterne etter å ha kommet innpå for førstelaget mot Real Madrid.

Liverpool:
1. Dean Bouzanis, 2. Emmanuel Mendy (14. Ronald Huth, 83), 3. Steven Irwin, 4. Mikel San José, 5. Martin Kelly, 6. Damien Plessis, 7. Phillip Degen (16. Ryan Crowther, 24), 8. Victor Palsson, 9. Vitor Flora (12. Jay Spearing, 45), 10. Dani Pacheco, 11. Vincent Weijl.
Innbyttere: 13. Martin Hansen, 15. Lauri Dalla Valle.

Manchester United:
1. Tomasz Kuszczak, 2. Richard Eckersley, 3 Fabio Da Silva (14. Oliver Norwood), 4. Corry Evans, 5. Ritchie De Laet, 6. Matthew James, 7. Rodrigo Possebon, 8. Daniel Drinkwater, 9. Daniel Welbeck, 10. Lee Martin, 11. Robert Brady (12. James Derbyshire, 83).
Innbyttere: 13. Garry Woods, 15. Antonio Bryan, 16. Galbraith.

Tilskuere: 3.955.

Stephen Darby (kne) og Gerardo Bruna er skadet. Mikel San José er kveldens Liverpool-kaptein.

1.min: Martin slår inn fra høyre. Ballen spretter opp i Welbecks bryst og går like utenfor bortre stolpe.

5.min 1-0 DEGEN: Langball fra Kelly. Misforståelse mellom Kuszczak og Brady på 16-meterstreken. Degen snapper ballen. Sveitseren setter ballen i tomt bur.

10.min: Weijl kommer løs på venstrekanten. Slår inn, men Kuszczak plukker enkelt.

13.min: Degen holder seg til lysken i det han stopper opp etter en løpeduell. Han må ut på sidelinjen for å få behandling.

14.min: Keeper nøler igjen. De Laet vil at keeper skal komme ut. Pacheco kommer i mellom, får avsluttet fra fem meter, men keeper redder.

17.min: Ballen spilles på tvers inn i 16-meteren. Welbeck tar ballen med videre, og avslutter fra 14 meter, men San José får blokkert skuddet.

20.min 1-1 WELBECK: Gjennomspill til Welbeck. Ballen går mellom San José og Mendy. Welbeck løper fra Mendy. Bouzanis kommer ut, men Welbeck lobber over keeper.

22.min: Degen halter fremdeles.

23.min: Plessis går vel hardt inn i en hodeduell med Brady. Manch Utd-spilleren blir liggende nede. Manch Utd kanskje snytt for straffespark.

24.min: Degen må gi seg på grunn av skade. Crowther kommer inn, og går rett inn på høyrekanten.

28.min: Drinkwater avanserer før han skyter fra cirka 20 meter. Bouzanis må slenge seg og slå til corner. På hjørnesparket må Mendy klarere til nytt hjørnespark på første stolpe.

31.min: Welbeck er nær ved å sette et innlegg i mål, men bommer fra fem meter. Ballen videre til Brady på bakerste. Mendy kommer i mellom.

34.min: Palsson avanserer. Islendingen skyter fra hjørnet av 16-meteren. Rett på Kuszczak.

35.min 1-2 FABIO: Liverpools midtbane henger ikke med. Fabio spiller vegg med Martin. Stikkeren fra Martin sender Fabio i gjennom.  Mendy klarer ikke å følge. Brasilianeren skrur ballen lavt inn i lengste hjørne.

39.min: San José får klarert et innlegg fra Manchester Uniteds venstre side.

40.min: Possebon skyter håpløst utenfor fra langt hold.

43.min: Flora ligger nede. Brasilianeren hinker ut sammen med Mark Waller og en fysioterapeut.

45.min: Spearing inn for Flora.

PAUSE

Pauserapport: Det har vært en forholdsvis hendelsrik kamp på en ujevn bane på Halliwell Jones Stadium. Liverpool startet best, og Philipp Degen var påpasselig frempå da det oppsto en misforståelse mellom keeper og forsvarer hos Manchester United etter fem minutter. Begge lag har spilt mye langt, og hjemmelaget fikk etter hvert problemer med Uniteds mange forsøk på gjennomspill. United klarte også å utnytte to slike situasjoner ved Welbeck og Fabio. Dessverre ser skadeproblemene ut til å fortsette for Degen. Sveitseren fikk en kjenning med noe allerede etter 13 minutter, og måtte ut allerede etter 24 minutter. Også Vitor Flora måtte ut med skade.

46.min: Spearing har tatt plass sentralt på midtanen. Palsson har fått en mer offensiv rolle.

49.min 2-2 PACHECO: Weijl vinner tilbake ballen. Nederlenderen avanserer, spiller ut til Pacheco på ventre. Pacheco skjærer innover, avslutter lavt fra skrått hold. Ballen går via nærmeste stolpe og i mål. Svakt av keeperspill.

50.min: Kelly løper opp Manch Utd-spiller innenfor 16-meteren, og får avverget en mulig farlighet.

52.min: Weijl skyter himmelhøyt over fra 20 meter.

53.min: Crowther takler Fabio bakfra. Kantspilleren får tilsnakk av dommeren.

57.min: San José takler ulovlig da Manchester United nesten er på vei igjennom. Spearing header unna på det påfølgende frisparket.

63.min: Nydelig crossball fra Spearing til Crowther. Kantspilleren runder Fabio ute på høyresiden, men innlegget klareres.

66.min: Fabio halter ut. Norwood kommer inn.

69.min: En Manch Utd-spiller går seg fast i Mendy innenfor 16-meteren.

71.min: Martin på langt løp. San José griper inn.

73.min: Mendy holder Drinkwater i trøya ved midtstreken.

76.min: Raid fra Kelly. Midstopperen skyter fra 25 meter, men avslutningen blir blokkert.

79.min: Weijl vinner ballen ved midtstreken. Avanserer helt til 23 meter fra mål. Der blir han kynisk lagt ned av De Laet.

81.min: Dommeren må roe gemyttene i muren før frisparket tas.

82.min: Pacheco skrur ballen over muren, men ballen stryker nesten stolpen.

83.min: Ingen reservelagsdebut for Dalla Valle. Mendy må ut med skade. Huth kommer inn. Kelly tar over høyrebackplassen.

83.min: Derbyshire for Brady.

86.min: Høyt frisparksinnlegg fra Manchester United. Bouzanis plukker så vidt.

87.min: Gult kort til Pacheco. Kelly får frispark mot seg fordi han går for hardt inn i en duell. Pacheco sparker vekk ballen i protest mot dommerens avgjørelse.

90.min: Frispark fra langt hold. Bouzanis kaster seg og holder ballen.

94.min: Dommeren blåser av kampen.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpool slet voldsomt med Manchester Uniteds bevegelser i første omgang, og var på vei til å bli utspilt. Imidlertid må pausen ha gjort godt. Muligens ga innbyttet av Spearing mer balanse på midtbanen fordi Liverpool hevet seg betraktelig i andre omgang. Abletts mannskap satte mer press på Manchester United, og fikk en flott utligning ved Dani Pacheco i det 49.minutt. Gjestene ble stoppet efefktivt etter pause, og de røde fikk med seg et fortjent poeng til slutt. Kampen vil også bli husket for Philipp Degens comeback etter pause. Sveitseren sendte Liverpool i føringen, men måtte dessverre ut med ny skade halvveis ut i første omgang. San José og Kelly demmet bra opp i forsvaret etter sidebyttet. Vincent Weijl var livlig på kanten.