Liverpool res - Newcastle res 5-1

Liverpools reservelag leverte årsbeste i sin siste seriekamp for sesongen, og banket Newcastle 5-1. De røde unngår dermed jumboplassen i Premier Reserve League North.

Liverpools lag:
Dean Bouzanis, Philipp Degen (Emmanuel Gomis Mendy 65), Stephen Darby, Mikel San Jose Dominguez, Daniel Ayala, Damien Plessis, Nabil El Zhar (Daniel Pacheco 61), Victor Palsson, David N'Gog (Nikola Saric 73), Andras Simon, Gerardo Bruna.
Ubenyttede reserver: Martin Hansen, Vincent Weijl.

Newcastles lag:
Ole Søderberg, Philip Airey, Darren Lough, Ben Tozer, James Tavernier, Wesley Ngo Baheng (Bradden Inman 46), Ryan Donaldson, Nile Ranger, Francisco Jimenez Tejada (Jonathan Godsmark 59), Frank Danquah (Mark Doninger 65), Haris Vuckic.
Ubenyttede reserver: Matthew Grieve, James Taylor.

Dommer: A.I. Halliday
Assistentdommere: M. Duncan og C.M. Byrne
Fjerdedommer: J. Owen

Liverpool må vinne kveldens kamp for å være sikre på å unngå jumboplassen i Premier Reserve League North. Dersom de andre resultatene går de rødes vei kan Gary Abletts mannskap faktisk klatre fra dagens 10.plass til 7.plass på tabellen.

Newcastle må gjøre en forandring i startoppstillingen, etter at keeper Fraser Forster skadet ryggen på oppvarmingen. Det betyr at svenske Ole Søderberg får sjansen fra start mellom stengene for de sorte- og hvitstripede.

Newcastle er ubeseiret på sine ti siste kamper i reservelagsserien, og har ikke tapt siden november.

Liverpools reservelag skal for øvrig til Amsterdam og spille treningskamp mot reservelaget til Ajax i neste uke.

1.min: Liverpool tar avspark i kveldsolen på Halliwell Jones Stadium i Warrington.

3.min: Ranger på visitt i Liverpool-feltet. San Jose får klarert over dødlinja, men dommeren dømmer merkelig nok utspill fra mål.

5.min: Nabil El Zhar, som spiller på høyre kant i kveld, med et håpløst langskudd som havner langt oppe på tribunen.

7.min: Philipp Degen legger fint tilbake til Andras Simon inne i feltet. Ungarerens litt tamme skudd fra skrått hold, 14-15 meter ute, triller gjennom målgården og til utspark.

9.min: El Zhar med et flott gjennomspill til Degen på løp bakfra. Sveitseren blir avvinket for offside alene med keeper. Veldig marginal avgjørelse.

10.min: Ranger på en ny visitt i Liverpool-feltet, men Bouzanis fanger ballen lett.

10.min: Newcastle får kampens første corner, men Liverpool klarerer enkelt det svake hjørnesparket.

11.min:  David N'Gog skyter fra 16 meter. Ballen treffer et Newcastle-bein og går i stolperoten. Corner.

12.min:  1-0 MIKEL SAN JOSE. Flott innsvinger fra Gerardo Bruna, og Mikel San Jose header hjørnesparket kontant i mål.

13.min: Baheng vinner en ny corner for Newcastle. Plessis rydder unna.

14.min: Flott av El Zhar ute til høyre, som får lagt inn til N'Gog. Franskmannen får ikke til noen ordentlig avslutning fra en posisjon ved fremre stolpe.

15.min:  2-0 DAVID N'GOG. Liverpool-forsvaret beiner ballen ut av forsvar. Ballen går over alle, og David N'Gog setter kursen rett på mål. Alene med keeper gjør franskmannen ingen feil. Svært god åpning av Liverpool.

17.min. Darby og Simon kombinerer fint, og setter opp en ny sjanse for N'Gog. Denne gangen blir det imidlertid bare en tam vipp inn til keeper fra spissen.

18.min: Bouzanis våkent ute og stopper Ranger som løper fra Liverpools stoppere.

19.min: N'Gog får frispark like utenfor 16-meteren, i det han mister ballen når han skal spille vegg med offensive Degen.

20.min:  Gerardo Bruna knaller frisparket i stolpen med stor kraft, uten sjanse for Søderberg i Newcastle-målet. Svært nær 3-0 for Liverpool.

21.min: Darby skaffer Liverpool et hjørnespark fra venstre. El Zhar roter bort ballen, etter at N'Gog får lagt tilbake til marokkaneren like utenfor 16-meteren.

23.min: Liverpool avvinkes for en ny marginal offside.

24.min: N'Gog setter ballen i nota igjen, etter et fremspill fra Palsson, men linjemannen vinker for en marginal offside for tredje gang i løpet av en halv omgang.

25.min: Simon får lagt 45 grader inn i feltet, men Newcastle får ryddet unna.

26.min: Philipp Degen får frispark ute ved sidelinja, og må behandles for en smell før han kan fortsette kampen.

27.min:  3-0 DAMIEN PLESSIS. Gerardo Bruna slår et flott frispark inn i feltet, og Damien Plessis styrer ballen i mål med beinet. Flott scoring.

29.min: Bouzanis har ingen problemer med å plukke et Newcastle-frispark som slås inn i feltet.

33.min: Degen legger inn fra høyre, og Bruna vinner en corner. Hjørnesparket fra Bruna er for høyt, og Palsson stusser til innkast for gjestene.

36.min. Newcastle med et forferdelig tilbakespill til keeper, og Søderberg får såvidt klarert foran føttene på N'Gog.

39.min: Ayala header et frispark ut til corner, når Bouzanis roper at det er keepers ball. Stephen Darby får klarert til ny corner fra motsatt side.

40.min: Bouzanis har ingen problemer med å plukke Rangers heading på det siste cornerforsøket.

43.min: Palsson finner Degen på et flott løp. Sveitserens innlegg fra høyre er svakt, men Newcastle gir corner. Hjørnesparket blir slått over alle i feltet og også over dødlinja.

45.min: Donaldsson fyrer av fra distanse etter å ha fått fritt leide alt for lenge, men Bouzanis har kontroll på skuddet som går over.

Liverpool har dominert stort i første omgang. De røde gikk ut i hundre, og fikk to tidlige scoringer ved San Jose og N'Gog. Før halvtimen var passert hadde Plessis økt ledelsen til 3-0. I tillegg hadde Liverpool to skudd i stolpen, fra henholdsvis N'Gog og Bruna. Philipp Degen, Gerardo Bruna, David N'Gog, Victor Palsson og Nabil El Zhar har alle vært svært aktive og gode, og Liverpools ledelse kunne godt ha vært større. Newcastle har kun sporadisk truet Liverpools mål. Størst problemer har hjemmeforsvaret hatt når hurtige Ranger har satt fart på beina.

46.min:  Newcastle har gjort et bytte i pausen. Australieren Bradden Inman erstatter Wesley Ngo Baheng.

46.min: Andras Simon skyter høyt over fra hjørnet av 16-meteren.

48.min: Ranger setter fart på beina igjen, og Ayala må gjøre en god takling og gi corner. Hjørnesparket blir headet utenfor av Ranger.

51.min.  Newcastle får slått et innlegg fra høyre inn bak Liverpool-forsvaret, men Ranger klarer utrolig nok å unngå å score fra kloss hold alene med Bouzanis. Gjestenes klart største sjanse i kampen, og det virker som de sorte og hvite er mer med på notene nå etter pause.

54.min:  To Liverpool-spillere går ned for telling etter et par dueller ved midstreken. Det er Gerardo Bruna og Andras Simon. Bruna kommer seg relativt kjapt på beina igjen, mens Simon må få litt behandling før han kan fortsette.

55.min: Nabil El Zhar sender i vei et skudd fra 20 meter. 4-5 meter til venstre for mål.

57.min: Mikel San Jose med en fantastisk takling som sistemann, når Ranger er på vei igjennom.

58.min: Liverpool sløser bort en god mulighet fem mot fire, etter et angrep dratt opp av Nabil El Zhar.

59.min:  Nytt Newcastle-bytte. Jonathan Godsmark erstatter Xisco.

61.min: Andras Simon med et volleyforsøk fra distanse. Langt utenfor.

61.min:  Nabil El Zhar spares med tanke på større oppgaver, ettersom de to klubbenes førstelag møtes på Anfield på søndag. Erstatter er Daniel Pacheco.

64.min:  Gjestenes Frank Danquah må få behandling etter å ha fått en smell i hodet.

65.min:  Emmanuel Mendy erstatter Philipp Degen.

65.min:  Danquah må gå ut. Mark Doninger kommer inn for gjestene.

69.min: Gerardo Bruna med et skudd fra distanse, som går langt over og utenfor mål.

69.min: Ayala må gi en corner, når Ranger er på farten igjen. Hjørnesparket går over alle, og Liverpool får klarert.

72.min: Innbytter Pacheco dribler seg inn i feltet, og vinner en corner. Hjørnesparket tar han selv. Newcastle får frispark i en duell inne i feltet.

73.min:  Dansk-bosnieren Nikola Saric får endelig sin debut for Liverpools reservelag, etter å ha gått skadet helt siden han kom til klubben i fjor sommer. Ut går David N'Gog.

75.min: Mark Doninger får til en avslutning for gjestene, men Bouzanis er våken og redder skuddet fra 11-12 meters hold relativt enkelt.

76.min: Mikel San Jose med en ny svært god takling når Ranger setter fart mot mål.

77.min:  Emmanuel Mendy får gult kort for å ha holdt igjen Ranger på vei mot mål i siste angrep.

78.min: Plessis prøver å styre en pasning fra Bruna i mål med innsiden av foten, men forsøket fra 20 meters hold blir alt for svakt.

78.min:  Victor Palsson pådrar seg gult kort.

80.min. Innbytterne Pacheco og Saric spiller vegg, og førstnevnte blir klippet ned like utenfor 16-meteren. Frispark for Liverpool fra drøye 20 meter.

80.min:  4-0 DANIEL PACHECO. Fantastisk frispark fra spanjolen. Han setter ballen helt oppe i krysset, og selv om keeper Søderberg er etter ballen, er skuddet for velplassert for ham.

82.min:  4-1 HARIS VUCKIC. Etter klabb og babb inne i feltet, setter Haris Vuckic ballen i krysset fra seks meters hold. Det skjer etter at Bouzanis har parert en avslutning fra kloss hold fra Ranger, etter at et frispark slås inn i feltet. Newcastle-spissen tråkker på Liverpools keeper i denne situasjonen, og Bouzanis halter litt.

86.min:  5-1 DANIEL PACHECO. Spanjolen utnytter tafatt forsvarsspill av gjestene, snapper ballen og gjør ingen feil når han kommer alene med keeper. Triller ballen inn nede ved venstre stolperot, uten sjanse for Søderberg.

88.min: Liverpool er på farten igjen, og Bruna vinner en corner. Kort corner til Pacheco, som går for hat-trick med et håpløst skuddforsøk som går ut til innkast på motsatt side.

90.min: Andras Simon skaffer Liverpool et frispark nesten 30 meter fra mål. Gerardo Bruna skyter over og utenfor.

90+2 min: Andras Simon med et håpløst skuddforsøk som går langt utenfor.

Liverpools reservelag leverte årsbeste i sin siste seriekamp for sesongen, og banket Newcastle 5-1. De røde unngår dermed jumboplassen i Premier Reserve League North. Både Bolton og Liverpool er nå ferdigspilt for sesongen, og Liverpool endte med kveldens resultat ett poeng foran Wanderers på tabellen. Avhengig av de andre resultatene på tampen av sesongen har Liverpool med denne 5-1 seieren også muligheten til å ende foran Everton, Middlesbrough og Hull, og dermed knipe 7.plassen. Andre omgang på Halliwell Jones Stadium i kveld ble ikke like velspilt og underholdende som den første sett med røde øyne, men innbytter Daniel Pacheco satte fart på sakene med to vakre scoringer på tampen av oppgjøret. Gary Abletts mannskap knuste formelig et Newcastle-lag som blir nummer fire i reservelagsserien. Endelig spilte Abletts unggutter opp mot sitt potensial, og viste de samme taktene som da de ble nasjonale reservelagsmestere i fjor.