Liverpool U18 - Blackburn U18 1-1

Liverpool U18 spilte uavgjort 1-1 mot serieleder Blackburn i sin siste seriekamp i 2009. Innbytter James Ellison scoret utligningsmålet. Vertene sløste bort flere gode sjanser i sluttminuttene.

Liverpools lag: 1 Deale Chamberlain, 2 John Flanagan, 3 Jack Robinson (15 Adam Pepper 65), 4 Stephen Sama, 5 Matty McGiveron, 6 Connor Coady (kaptein), 7 Christopher Buchtmann, 8 Michael Roberts (14 Craig Roddan 74), 9 Michael Ngoo (16 James Ellison 70), 10 Krisztian Adorjan, 11 Tom Ince.
Ubenyttede reserver: 12 Michael Ihiekwe, 13 Liam Jacobs.

1.omgang

10.min: Buchtmann med en avslutning som Blackburns keeper får slått til corner.

11.min: Blackburn skaper en halvsjanse når de avslutter et angrep med et skudd fra skrått hold fra 16 meter. Forsøket går utenfor.

15.min: Michael Ngoo får gult kort for en sein takling.

25.min: Første omgangs største sjanse kommer når Liverpool slår langt i retning Tom Ince. Han mottar ballen og runder keeper, men ballen sklir av foten og triller utenfor mål når han skal avslutte for blank goal.

37.min: Connor Coady får gult kort for en i overkant stygg takling.

Første omgang har vært forholdsvis jevn. Blackburn hadde ballen mest mot slutten av omgangen, men gjestene har ikke skapt noe som helst foran mål. Kampens eneste store sjanse kom da Tom Ince var uheldig med touchen etter å ha rundet keeper midtveis i omgangen. Med andre ord svært hendelsesfattige første 45 minutter i Kirkby. Ingen Liverpool-spillere har i grunnen utmerket seg så langt, da kanskje med unntak av tyske Christopher Buchtmann, som har vært positivt involvert fremover på banen ved et par anledninger.

2.omgang

48.min: Ngoo header over på blank goal.

65.min: Liverpool gjør sitt første bytte. Pepper inn for Robinson. Buchtmann trekkes ned fra kant til back.

70.min: Innbytter Pepper med en brukbar sjanse, når han skyter utenfor bortre stolpe fra skrått hold.

70.min: Nytt Liverpool-bytte. Ellison inn for Ngoo.

71.min: Adorjan får gult kort for en stygg takling.

74.min: 0-1 MICAH EVANS. Blackburn tar ledelsen etter at Evans dribler seg forbi både McGiveron og Buchtmann og scorer sikkert.

74.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Roddan inn for Roberts.

75.min: 1-1 ELLISON. Liverpool utligner nesten umiddelbart. Et frispark midt inne på Blackburns banehalvdel slås kort og lavt til innbytter Ellison. Han vender opp og skrur ballen elegant inn ved bortre stolpe.

85.min: Adorjan finner Ince med et gjennomspill. Ince skyter fra en posisjon innenfor 16-meteren. Skuddet treffer en motspiller og går til corner.

86.min: Stor sjanse til Liverpool.

87.min. Brukbar sjanse til Adorjan.

88.min: Brukbar sjanse til Ellison.

90.min: Blackburns Hitchcock får gult kort etter en stygg takling.

Det ble en jevn kamp på akademiet i Kirkby, når Liverpool var vertskap for serieleder Blackburn. De røde kunne og burde imidlertid dratt hjem seieren på en av sine store sjanser i de hektiske sluttminuttene. I det hele tatt hadde de røde de fleste og største sjansene i kampen, og burde således ha påført gjestene fra Lancashire et tap.