Lovende fremtid for spissduo

Benítez spår en flott fremtid i klubben for Németh og Dalla Valle. Spissduoen er typiske målscorere. Flest nettkjenninger i Premier League beviser at Liverpool er et angrepsvillig lag. Ros til Kuyt.

Krisztian Németh har slitt med skader denne sesongen, men scoret vinnermålet mot Waterloo Dock i Liverpool Senior Cup på mandag. Ungareren har vist tidligere at han har øye for scoringer. Forrige sesong ble han toppscorer i Premier Reserve League North.
- Jeg tror Krisztian er en som kan score mål, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det vanskeligste i fotball er å score mål, så vi er svært fornøyd med ham. Forhåpentligvis kan han holde seg skadefri i fremtiden. Hvis han ikke får flere problemer, er det en spiller vi må holde et øye med. Han har en stor fremtid.

Lauri Dalla Valle har imponert på juniorlaget denne sesongen. Finnen har nettet 19 mål på 25 kamper.
- Jeg liker ikke å snakke om én spiller når laget gjør det bra, men klart at han er en spiss som har scoret mange mål. Han har også en fremtid her, fortsetter Benítez som nå har fått mer kontroll over ungdomspolitikken i klubben etter at han signerte ny kontrakt.

- Det er viktige for de unge spillerne å nå finalen i FA Youth Cup. De har nå en mulighet til å vinne et trofé.

- Hovedmålet på akademiet er alltid å produsere spillere. Hvis de kan vinne et trofé, vil det være en god erfaring for dem.

Førstelaget har scoret flest mål av lagene i Premier League denne sesongen. Liverpool har funnet veien til nettmaskene 66 ganger. Benítez mener at det viser god angrepsvilje.
- Noen ganger kritiserer folk oss og sier at vi er et defensivt lag, men vi er et lag som angriper bestandig.

- Når vi leder 1-0, er vi alltid på jakt etter enda et mål. Antall mål vi har scoret viser at vi er et offensivt lag som også forsvarer oss veldig bra.

Benítez er også imponert over formen til Dirk Kuyt. Nederlenderen spilte sin 100. ligakamp for Liverpool og scoret to ganger mot Hull.
- Jeg er virkelig fornøyd med alle spillerne når de spiller 100 kamper, men spesielt Kuyt. Han er en god proff som alle må være fornøyd med når en spiller som ham presterer på et slikt nivå hver uke.

- Han scorer alltid viktige mål, og er en du kan stole på 100 prosent.