Lucas drømmer om rød jul

Det nærmer seg årets siste kamper, og Lucas Leiva håper Liverpool kan gi fansen på Anfield en god avslutning på 2009. Liverpool - Tottenham på åpent salg.

- Viktig kamp mot Wolves
Brasilianske Lucas Leiva vil spille jule- og nyttårskampene uten sin faste makker Javier Mascherano, og får trolig Steven Gerrard som makker når man møter Wolves 2.juledag og Aston Villa i romjula. Hjemmekampen mot Wolverhampton er den siste som spilles på Anfield i 2009.

- Det ville ha vært fint og virkelig viktig å kunne avslutte året med en seier, sier 22-årige Lucas til Liverpools hjemmeside angående den siste kampen på Anfield i dette tiåret.

- Jeg tror vi må vinne nesten hver eneste kamp nå, slik at vårt mål er å ta en kamp av gangen og avslutte dette året bra.

- Wolves har imidlertid kvaliteter. Vi må respektere dem og prøve å vise vår egen kvalitet og spille for fansen.

- Alle kamper i Premier League er vanskelige, slik at vi må forberede oss godt, arbeide hardt og ha selvtillit. Hvis vi kan spille på vårt beste kan vi slå alle.

- Normalt vil vi trene tidlig 1.juledag, sier den blonde midtbanespilleren om fotballjulen i England.

- Det er rart siden man i Brasil avslutter sesongen i november, slik at du er på ferie når det er jul, mens det er pause i land som Spania og Italia.

- Her er det annerledes, du må sørge for å være forberedt til kamper. 2.juledag er virkelig bra for fansen. Jeg synes det er en god skikk at hele familien kan gå på fotballkamp og trives med det. Jeg håper vi kan gi dem en seier.


Billetter Liverpool v Tottenham
Liverpool FC opplyser i dag at billetter til kampen mot Spurs 10.januar nå er på åpent salg. Klikk på denne linken for ytterligere opplysninger.