Lucas fnyser av Corinthians-ryktene

Lucas Leiva distanserer seg fra ryktene om at han er på vei hjem til Brasil og spill for Corinthians. Midtbanespilleren fokuserer kun på Liverpool.

- Jeg har hørt disse ryktene om Corinthians, og jeg aner ikke hvor de kommer fra. Rafa har fortalt meg at jeg inngår i hans planer for den kommende sesongen. Han har også uttalt at jeg har jobbet hardt under preseason, og at dette er min sjanse. Det eneste jeg tenker på er å bli i Liverpool, og fokusere på å spille kamper og hjelpe laget til å vinne sølvtøy, slår brasilianeren fast til Daily Express.

- Jeg har lest i pressen at jeg skal ha sagt til Rafa at jeg ønsker å forlate klubben. Det stemmer ikke. Jeg har aldri sagt noe slikt til Rafa. Det kan dere spørre Rafa om, og han vil si det samme, legger han til.

- Nå føler jeg at jeg er i minst like god form og like sterk som resten av troppen. Nå kan jeg starte modningsprosessen i Premier League.

- Jeg ser frem til å spille flere kamper nå som Xabi Alonso har forlatt klubben. Konkurransen om plassene på den sentrale midtbanen er likevel veldig hard, og en kar som Steven Gerrard kan også trekkes ned i den posisjonen.

- Jeg vet jeg må spille bra og jobbe hardt. Det er den eneste måten jeg kan beholde plassen på laget på. Jeg er fornøyd med egen form. I fjor spilte jeg noen kamper, men denne sesongen ønsker jeg å spille enda flere. Jeg trener ekstraøkter med vekter, og det er til stor hjelp. Nå fokuserer jeg kun på sesongen som kommer.