Lucas hadde nær endt i Man Utd

LFC sikret seg Lucas rett foran nesa på Man Utd. Supporterne glade for ny kontrakt. Babel drømmer om Roma. Munnkurv for Barry og Heskey. Samarbeidsavtale med Almeria? Kennedy frigis?

Liverpool Daily Post avslører i dag at Manchester United forsøkte å sikre seg Lucas Leiva samtidig som Liverpool var ute etter den unge brasilianeren. Rafael Benitez skal ha beordret Rick Parry til å sende en faks til Lucas sin agent som bekreftet kjøpet, samtidig som en agent som jobbet for United var på flyet til Brasil for å gjøre en avtale på vegne av Old Trafford-klubben.

Supporterne fryder seg over Rafas nye kontrakt
Dersom Rafael Benitez blir i Liverpool ut kontraktstiden i henhold til den nye kontrakten, blir spanjolen den fjerde lengstsittende manageren i klubbens historie. Daily Post skriver at alle punkter i kontrakten nå er løst til begge parters tilfredsstillelse, og at Benitez nå vil sørge for at hans stab også skriver under langtidskontrakter med klubben.

Liverpool-supportere over hele verden jubler i dag over managerens nye kontrakt. Blant dem er Les Lawson, som er sekretær i den offisielle Liverpool Supporters' Club.

- Jeg er henrykt over at dette endelig er avgjort. Nå har vi stabilitet med manageren, og forhåpentligvis vil flere av spillerne også skrive under nye kontrakter snart, slik at alle kan se fremover mot gode tider under Rafa, sier Lawson til Daily Post.

- Det store flertallet av supporterne har støttet manageren siden starten, og vi ser frem til spennende tider. Kanskje klarer vi å hanke inn et trofé eller to i mai også.

Jay McKenna, som er talsmann for supporterunionen Spirit of Shankly, er enig i at Rafas nye langtidskontrakt er gode nyheter.

- Dette er fantastiske nyheter. Manageren bør støttes til enhver tid. Rafa har gjort store ting for LFC, og har gitt oss noen store kvelder, som Istanbul i 2005, og han har gitt oss mye å være stolte over. Jeg tror folk var litt usikre på hva som ville skje etter at han krevde full kontroll med spilleroverganger. Forhåpentligvis får manageren nå lov til å ta disse avgjørelsene alene, med støtte fra styret, nåværende daglig leder og kommende daglig leder, til det beste for LFC.

Babel drømmer om finale i Roma
I morgen trekkes kvart- og semifinalene i Champions League, og Ryan Babel legger ikke skjul på at han allerede drømmer om å spille finale i Roma i mai.

- Det vil i så fall bli første gang jeg er i en slik finale. For en spiller i min alder vil det være en drøm som blir oppfylt, sier nederlenderen til Liverpoolfc.tv.

- Ønsker du å vinne Champions League må du spille mot og slå de beste, så det betyr ingenting hvem vi trekker. Vi har fått et godt rykte på oss etter noen veldig gode kamper, så vi får heller se hva det andre laget sier når de trekker oss, legger han til.

Barry og Heskey har fått munnkurv
Aston Villa-manager Martin O'Neill skal ha gått til det usedvanlige skritt å nektet Gareth Barry og tidligere Liverpool-spiller Emile Heskey å gi intervjuer foran søndagens ligakamp mot Liverpool på Anfield. Det melder Daily Express.

Samarbeidsavtale med Almeria?
Liverpool kommer til å annonsere et samarbeid med den spanske klubben Almeria i nær fremtid, hevder sport.co.uk. Avtalen skal innebære at de røde får opsjon på kjøp av Almerias beste spillere. Det påstås at Almeria-formann Alfonso Garcia har vært på Merseyside for å diskutere avtalen, mens manager Hugo Sanchez har vært i samtaler med Rafael Benitez og Liverpools sjefsspeider Eduardo Marcia. Avtalen skal også innebære at La Liga-klubben kan hente flere av Liverpools unge, lovende spillere på lån.

Kennedy på tur ut
Samme kilde hevder også at U18-midtstopper Joe Kennedy vil bli frigitt etter sesongslutt.