Lucas tror Johnson er siste brikke

Lucas Leiva tror manager Rafael Benitez i nyinnkjøpte Glen Johnson har funnet ”The Missing Link” i sin kamp for å bringe det første Premier League-trofeet til Anfield.

Johnson "the Missing Link", mener Lucas
Liverpools brasilianske midtbanespiller, Lucas Leiva, tror manager Rafael Benitez med kjøpet av Glen Johnson har brakt siste brikke inn i puslespillet som skal føre til Liverpools første Premier League-gull i mai.

Johnson debuterte mot St. Gallen etter en ukes trening med sine nye lagkamerater etter overgangen fra Portsmouth. Lucas er ifølge Liverpools offisielle hjemmeside imponert.

- Vi er ikke så veldig overrasket over hvor god han var på trening, fordi vi visste hvor god han var. Han har spilt venstreback og vist høyt nivå, sier han til liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis vil han bli en viktig spiller for oss og hjelpe oss å vinne tittelen. Det er hva vi ønsker. Hans tempo vil være viktig og i tillegg er han sterk. Han liker å gå framover på banen og vi har allerede sett at han har en god pasningsfot. Dette er de egenskaper en sideback skal ha, sier Lucas.

- Sidebackene er viktig i moderne fotball og spesielt i måten Liverpool spiller. Når vi har en sideforsvarer som overlapper som Glen Johnson gjør, så gjør det at vi finner rom i vårt offensive spill.

Lucas mener også at Johnson har glidd fint inn i spillergruppa.

- Han er en god gutt og hans aksent er ikke så vanskelig å forstå, så det går greit å snakke sammen.

Lucas har også snakket med Fabio Aurelio om kneskaden han pådro seg under lek med ungene sine tidligere i sommer.

- Fabio er frustrert fordi det hendte under ferie, men han skal forsøke å komme tilbake så raskt som mulig. Han var en viktig spiller for oss siste sesong og forhåpentligvis kan han spille en like viktig rolle for oss kommende sesong, sier Lucas.