Lukrativ avtale for Johnson

Glen Johnson blir en av de best betalte på Anfield. Overgangssummen skal betales over to år. Galatasaray sies å være interessert i Ryan Babel. Utenlandsk interesse for David Villa.

The Independent hevder at Glen Johnson kommer til å bli en av Liverpools best betalte spillere med en ukelønn på £80000 etter skatt. Kun Steven Gerrard og Fernando Torres tjener mer på Anfield. 24-åringen blir også den tredje dyreste backen i historien, bare Barcelonas Dani Alves og Lilian Thuram har hatt en høyere prislapp. Ifølge Daily Telegraph skal £10M av overgangssummen på £17M betales over to år, mens de resterende £7M tilsvarer beløpet Portsmouth skylder Liverpool for Peter Crouch' overgang i fjor.

Engelske aviser er uenige om når man kan forvente at overgangen kan sluttføres. Det varierer alt fra løpet av dagen i dag til ut i neste uke.

Galatasaray interessert i Babel
Tabloidavisen Daily Mail hevder at Frank Rijkaard er interessert i å hente Ryan Babel til Galatasaray. Rijkaard ble tidligere denne måneden ansatt som ny manager i den tyrkiske storklubben, og skal være villig til å betale £8M for sin landsmann. Det antas at Babel foretrekker en overgang til Spania eller Italia fremfor Tyrkia dersom det ikke dukker opp andre tilbud fra klubber i Premier League.

Babel har slitt med å få spilletid etter £11,5M-overgangen fra Ajax for to år siden, og spilleren har fått tillatelse til å snakke med andre klubber. Likevel har han gitt uttrykk for å fortsette karrieren i Liverpool.

Utenlandsk interesse for Villa
Valencias David Villa rapporteres å være et transfermål for for Manchester United og Real Madrid, men Liverpool har også blitt linket til spissen etter at Fernando Torres har uttrykt ønske om å spille sammen med landsmannen også på klubbnivå. Valencias sportsdirektør Fernando Gomez bekrefter at utenlandske klubber er interessert i Villa, men oppgir ikke hvilke som har kommet med bud på spilleren.
- Det er to ting som må oppklares. For det første har Valencia ikke kommet til enighet med noen for Villa, sier Gomez til spansk presse.

- For det andre, som det står i øyeblikket, har det ikke kommet noen bud som vi er fornøyde med.

- Det er utenlandske klubber som er interessert, og de har kommet med bud, men spilleren foretrekker å bli i Valencia.

- I hvert tilfelle er det opp til president Manuell Llorente og styret å avgjøre om han forlater oss eller ikke, og bestemmer også hvilken overgangssum som er tilfredstillende.

Det antydes at Barcelona vil by 50 millioner euro pluss spillerne Bojan Krkic og Jose Martin Caceres for David Villa.