Lyn v Liverpool spilles på Bislett

Arrangøren FC Lyn bekrefter overfor liverpool.no at kampen Lyn - Liverpool spilles på Bislett 5.august. Informasjonen om billettsalget kommer senere.

Bislett, og ikke Ullevaal, blir kamparena når Lyn spiller treningskamp mot Liverpool i Oslo onsdag 5.august. Det bekrefter arrangøren overfor liverpool.no. Det er FC Lyn som står bak arrangementet, med hjelp for tilrettelegging av Team Halden.

Dessverre medfører dette at det blir ca 10 000 færre billetter i omløp til supporterne som ønsker å se kampen, og trolig vil det også medføre høyere billettpriser enn om kampen hadde blitt spilt på Ullevaal. Bislett har en tilskuerkapasitet på 15 400, mens Ullevaal kan huse 25 572 tilskuere.

Det er muligheten for at Vålerenga får hjemmekamp i europacupen den aktuelle uken som gjør at Ullevaal er uaktuell som kamparena.

Hvordan billettsalget vil foregå er ikke klart ennå, men det forventes at dette vil bli klart i løpet av noen få dager. Liverpool.no kommer til å legge ut informasjon om dette så snart det er klart.

Supporterklubben vet at interessen etter billetter er meget stor og kommer til å oppdatere hjemmesiden når vi har detaljer på hvordan salget blir lagt opp. Vi kommer til å tilrettelegge slik at flest mulig av medlemmene skal få tilgang på billetter - og jobber med arrangør for å finne best mulig løsninger på det.

NB Vennligst ikke kontakt LFCSCSB om salg av billetter før det informeres om dette på liverpool.no, mailingliste eller via SMS.

Meld deg inn i supporterklubben slik at du får tilbud om billetter først.

For å få salgsdetaljer raskest mulig kan du:

- Logge deg på vår mailingliste

- Få oppdatering via SMS. Send kode: LFC TICKET START til 2180. Det koster kr 1,- per melding.