Lyon har også skadeproblemer

Selv om Liverpools skadeliste er betydelig lengre, har Lyon også noen skadeproblemer foran kampen i morgen kveld. Franskmennene må klare seg uten Boumsong, Bodmer og Anderson.

Det er altså tre midstoppere som er ute for Lyon - Jean Alain Boumsong, Mathieu Bodmer og Cleber Anderson. Det er også intern uro i det franske laget, etter at Sidney Govou ble fratatt kapteinsansvaret etter en fuktig tur på byen to dager før Lyons kamp mot St Etienne.

I forbindelse med kampen mot St Etienne kranglet også manager Claude Puel og stand-in midtstopper Jeremy Toulalan så busta føk i pausen. Partene måtte skilles ad av nevnte Govou!

- Vårt gode resultat på Anfield kan ha medført at hjemmekampen blir verre for oss, nå som Liverpool må komme hit og vinne. Men vi håper å kvalifisere oss for cupspillet så tidlig så mulig, siteres Govou i fransk presse.

Også lagkamerat Toulalan forventer en tøffere kamp mot Liverpool enn det man opplevde på Anfield.

- Jeg forventer hardere motstand denne gangen. Nå handler det om revansje for dem. Muligheten er tilstede for at de kan ryke ut av Champions League, og derfor vil de være ekstra motiverte, uttaler han til ESPN.

- Seieren på Anfield ga oss et skikkelig løft, og gjorde underverker for selvtilliten. Det er ikke ofte Liverpool taper hjemme i Champions League. Å komme fra Merseyside med tre poeng var en bonus, men jeg mener vi fortjente seieren. Ingen forventet at vi skulle vinne da de tok ledelsen, men vi er ikke sjokkerte over at vi klarte det, legger han til.

- Vi dikterte spillet i lange perioder, holdt formasjonen og spilte disiplinert. På bortebane er det alltid en fare for at du ikke er ambisiøs nok i spillet. At man er fornøyd med uavgjort. Jeg er glad for at vi ikke gikk i den fellen på Anfield. Vi spilte vårt eget spill, og viste at vi har modnet som lag.

- Nå er vi i føringen i gruppa, og er nær ved å gå videre allerede. En ny seier over Liverpool vil medføre at vi er klare for cupspillet. Men store lag som Liverpool ligger aldri lenge nede, og må aldri avskrives. De har mange gode spillere og en god taktiker i Benitez. Spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres er blant de 11 beste i verden, men jeg liker også karer som Benayoun, Kuyt, Mascherano og Babel.

- Det var stort å slå dem, og jeg ble ikke overrasket da de slo Manchester United for noen dager siden. Jeg så kampen på TV, og man kunne se hungeren og lidenskapen i deres spill.

- Vi vet de er såret nå, men langt fra døde og begravd. De vil være veldig farlige, og vi kan ikke ta noe for gitt. Det som skjedde på Anfield tilhører fortiden, og vil ikke hjelpe oss i morgen kveld.