Lyon-kampen på Viasat Fotball

Liverpool v Lyon blir vist direkte på nykanalen Viasat Fotball. Steve Staunton ny manager i Darlington. Dietmar Hamann sliter med å finne seg ny klubb.

Viasat har nå offentliggjort programoppsettet for 3.kampdag i gruppespillet i Champions League. Kampene er fordelt på følgende kanaler:

Tirsdag 20. oktober:
Liverpool-Lyon. Direkte på Viasat Fotball.
Barcelona-Rubin Kazan. Direkte på Viasat Sport.
AZ Alkmaar-Arsenal. Direkte på Viasat Motor.

Onsdag 21. oktober:
CSKA Moskva-Manchester United. Direkte på Viasat 4 (kl. 18.30).
Real Madrid-AC Milan. Direkte på Viasat 4.
Chelsea-Atletico Madrid. Direkte på Viasat Fotball.
Wolfsburg-Besiktas. Direkte på Viasat Sport.
FC Zürich-Marseille. Direkte på Viasat Motor.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Staunton manager i Darlington
Tidligere Liverpool-back Steven Staunton har blitt utnevnt som ny manager for bunnlaget i League Two, Darlington. Staunton, som blant annet har vært manager for Irland, har fått med seg den tidligere Everton-spilleren Kevin Richardson som assistentmanager.

Utfordringen for Staunton blir å redde Darlington fra nedrykk, da laget er soleklar jumbo med bare to poeng fra sine 11 første kamper.

Hamann sliter med å finne seg ny klubb
Liverpool-legenden Dietmar Hamann har fortsatt ikke klart å finne seg ny klubb etter at han ble frigitt av Manchester City i sommer. Tyskeren har takket nei til spill i lavere divisjoner, da han ønsker å fortsette karrieren på høyeste nivå i minst en sesong til. 36-åringen har hatt tilbud fra Notts County, men ønsket ikke å ta steget ned i League Two.

- Jeg ønsker å spille i en eller to sesonger til, men bare om tilbudet er det rette for meg. Jeg ønsker fortsatt å spille på et høyt nivå. Jeg har vært i kontakt med Markus Babbel i Stuttgart, men klubben bestemte seg dessverre for at de ikke ville ha meg, uttaler Hamann til Mittelbayerische Zeitung.

- Jeg ønsker ikke å slenge rundt meg med hypoteser, men en tradisjonsrik klubb som 1860 München kunne ha vært interessant, legger han til.

Mens han venter på et passende tilbud tar Hamann trenerutdannelse i England, hvor han fortsatt bor.