Lyskeskade for Degen

Philipp Degen måtte gi seg etter 24 minutter i comebacket. Denne gang har spilleren pådratt seg en lyskeskade. Flora hamstringskadet. Mendy fikk krampe. Darby (kne) og Bruna på skadelisten.

Philipp Degen var tilbake i aksjon i kveldens reservelagskamp mot Manchester United for første gang siden han måtte ut med en metatarsalskade mot nettopp de røde djevlene i en reservelagskamp i slutten av januar. Sveitseren åpnet bra, og sendte de røde i føringen i det 5. spilleminutt, men etter 13 minutter var uhellet ute igjen. I en løpsduell fikk han føling med noe, og backen måtte byttes ut i det 24.minutt.  Vitor Flora og Emmanuel Mendy måtte også ut med skader på Halliwell Jones Stadium.

Reservelagsmanager Gary Ablett kunne etter kampslutt avsløre overfor LFC TV at Philipp Degen har pådratt seg en lyskeskade. Foreløpig er det for tidlig å si hvor lenge spillere blir på sidelinjen. Skaden vil bli nærmere undersøkt av det medisinske støtteapparatet i morgen. Vitor Flora skal ha fått en hamstringskade, mens Emmanuel Mendy forlot banen med krampe.

Steve Hunter på liverpoolfc.tv fortalte før kampstart at Stephen Darby fortsatt er ute, og det skal være en kneskade forsvarsspilleren sliter med. Gerrardo Bruna var også uaktuell etter at han ble skadet mot Columbus Crew i forrige uke. Kommentatoren nevnte at Nikola Saric (kne), Zsolt Poloskei og Ray Putterill (hofte) kanskje ikke kommer i spill denne sesongen.