Malaga interessert i Itandje

Malaga har forhørt seg om Charles Itandje. Keeperen har ikke spilt siden FA-cuptapet mot Barnsley i 2008, og ble suspendert etter upassende oppførsel under Hillsborough-markeringen.

Skysports.com melder at Malaga har vært i kontakt med Liverpool angående Charles Itandje. Den spanske La Liga-klubben er på jakt etter en reservekeeper for veteranen Francesco Arnau etter at Inaki Goitia nylig gikk til Real Madrid. Malaga har også gjort en henvendelse på Real Madrids Jordi Codina, men føler at det vil bli enklere å hente Charles Itandje.

Itandje kom til Liverpool i 2007, og har kun spilt syv førstelagskamper for klubben. Samtlige i 2007/08-sesongen. Hans siste kamp var FA-cupexiten mot Barnsley. men har slitt med å få spilletid på Anfield. I fjor sommer hentet Rafael Benítez Diego Cavalieri, og franskmannen havnet da lengre bak i rekken.

26-åringen ble suspendert i to uker etter at han oppførte seg upassende under Hillsborough-markeringen på Anfield 15.april. Keeperen ble beskyldt for å ha vist manglende respekt under minnestunden. TV-kameraene zoomet ham inn i det han dultet til Damien Plessis og gjorde ablegøyer mens seremonien pågikk.

Sist sesong var ikke franskmannen i nærheten av førstelagstroppen, og alt tyder på at han aldri mer kommer til å spille for klubben, selv om han har en kontrakt med de røde fem til 20111. Rafael Benítez har forsøkt å kvitte seg med keeperen i de to seneste overgangsvinduene uten å lykkes.