Man U sparer seg

Halve laget til Manchester United er blitt hjemme når Liverpools neste motstander i dag spiller i Moskva, men forventes å bli klare til Anfield. Hillsborough-dokumenter nærmer seg utlevering.

Rival spiller i Moskva
Liverpools legeteam står foran noen hektiske dager, med spillere som Fernando Torres, Steven Gerrard, Glen Johnson og Albert Riera på skadelisten. I tillegg måtte Martin Kelly gå ut med skade i hva som ellers var en god debut og et lyspunkt i tapet mot Lyon. Ingen av disse spillerne er avskrevet før skjebnemøtet med Manchester United på søndag, men det blir en kamp mot tiden.

Manchester United har latt et knippe spillere være igjen hjemme når man i ettermiddag skal prøve å sikre sin ledelse i sin gruppe i Champions League på kunstgresset til CSKA Moskva. Mye tyder imidlertid på at man i første rekke ønsker å spare flere av sine sentrale spillere til møtet på Anfield.

Rooney (legg), Giggs (influensa), Fletcher (kne), Evra (hæl) og Ji Sung (kne) er alle blitt hjemme. Wayne Rooney og Park Ji Sung kan være de som er mest tvilsomme til søndagens kamp. Alex Ferguson skal også telle på knappene om han vil risikere Nemanja Vidic og Dimitar Berbatov i kveldens kamp. Vidic skal ha et lite problem med en ankel.

Håp om dokumenter
Selv om man neppe holder pusten etter mange år med frustrasjon, skal det nå være gitt signaler om at det kan nærme seg en dato for utlevering av dokumenter fra tragedien på Hillsborough, til gjennomsyn for de etterlatte.

- Det er en svært vanskelig prosess og vi ønsker å få gjort dette riktig, sier helseminister og tidligere sportsminister Andy Burnham. - Vi har tatt veldig forsiktige skritt siden dette er en sak som savner sidestykke. Jeg er veldig tro på at vi nå nærmer oss full utlevering.