Man Utd res. - Liverpool res. 1-1 (3-4)

Liverpools reservelag er videre i Lancashire Senior Cup, etter å ha slått ut Manchester United i straffesparkskonkurranse. Bouzanis gjorde to flotte redninger.

Etter fem seire på rad er selvtilliten stor i Liverpool-leiren før møtet med Manchester United kl. 20.00. Denne kampen blir direktesendt på Viasat sin nye kanal - Viasat Fotball, med sending fra MUTV. Vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene fra Moss Lane.

John McMahon har valgt ut følgende lag:
Bouzanis; Darby (kaptein), Threlfall, Ayala, Mavinga, Irwin, Eccleston, Amoo, Saric, Palsson, Kacaniklic.

Benken: Hansen, Mendy, Kohlert, Brouwer og Weijl.

Vi registrerer at Eccleston starter, under et døgn etter at han fikk sin debut i sluttminuttene på Emirates.

Uniteds lag er også klart: Zieller, Brown, De Laet, Gill, Dudgeon, Norwood, Evans, Hewson, Stewart, Brandy, King.

Benk: Tosic, Macheda, James.

1. omgang:
1. min: Liverpool tar avspark, og kampen er i gang.

- Dersom det står uavgjort etter fulltid, går man rett på straffespark. Manchester United har ikke sluppet inn mål på 500 minutter - Liverpool på 400 minutter. Imponerende forsvar hos begge lag så langt denne sesongen.

8. min: Norske Joshua King burde gitt United ledelsen, når han får ballen og er umarkert inne i feltet. Han forsøker seg på å plassere, og sender ballen høyt over.

22. min: Liverpool spiller seg til sin og kampens største sjanse. Amoo stormer ned mot dødlinja og får slått inn. De Laet lurer det til, og Saric setter ballen i stolpen!

26. min: Liverpool 1-0! Ballen blir lagt ut 45 grader, og Eccleston banker den opp i høyre hjørnet. En flott scoring. Hele stadion tror at målet er blitt annulert for offside, men det har blitt godkjent fordi ballen i trekket før kom fra en United-spiller.

38. min: Manchester United har presset Liverpool langt tilbake, og har kommet seg til en del gode muligheter de siste minuttene. Bouzanis har måttet varte opp med flere gode redninger.

45. min: Liverpool er nære på å doble ledelsen, to ganger, og begge ganger er det Eccleston. Først er det Amoo som kommer seg til dødlinja, og Eccleston er milimeter fra å få foten på innlegget. Så snapper Saric opp ballen, går innover, og prøver finne Eccleston igjen. Han blir rasende på dommeren etter situasjonen, og mener sannsynligvis ta United-forsvareren klarerte med hånda.

Pauserapport: Det har vært en sjanserik førsteomgang, hvor Manchester United nok har hatt ballen mest, mens Liverpool har hatt de største sjansene. United hadde ballen mye, og kom seg til en del skudd på Bouzanis. Australieren ryddet imidlertid greit opp i det som kom. Ungguttene fra Merseyside hadde dog de største sjansene, og kunne hatt et par scoringer til om marginene var på riktig side.

2. omgang:
45. min: Andreomgangen er i gang på Moss Lane.

64. min: Det har vært lite å melde i denne andreomgangen. United har ballen mye, men klarer ikke skape stort mot et solid Liverpool-lag.

65. min: Palsson går ut, og inn kommer Weijl. United setter inn Macheda og tar ut Brown.

72. min: 1-1. Den dyrinnkjøpte innbytteren Zoran Tosic tar frispark, og legger ballen helt nede ved stolpen for Bouzanis. Det er 20 minutter igjen - blir stillingen stående som nå er det duket for straffer.

80. min: Manchester United har tatt mer over etter scoringen, og spillet sitter ikke for Liverpool nå.

81. min: Saric går ut, og inn kommer Mendy.

84. min: Manchester United blir snytt for et ganske klart straffespark. Liverpool var heldig der.

90. min: 3 minutter har blitt lagt til av kampen.

90 minutter er ferdigspilt. Nå følger straffesparkskonkurranse.

Straffesparkskonkurranse:
 1-0 - Macheda sender Bouzanis feil vei og scorer sikkert.

1-1 - Irwin banker ballen hardt i mål!

2-1 - Brandy setter straffen på samme sted som Macheda.

2-2 - Ayala scorer, men Zieller er etter den!

3-2 - Tosic setter den høyt i samme hjørnet. Flott straffe, og Bouzanis er sjanseløs på den.

3-3 - Mavinga sender Zieller feil vei, og setter ballen sikkert i det venstre hjørnet!

James brenner! Bouzanis kaster seg riktig vei og redder strålende!

3-4 - Eccleston sender Liverpool i føringen! Han skyter høyt midt i mål.

Bouzanis redder igjen, og blir den store helten! En meget flott redning, og Liverpool er videre!

Liverpool er videre i Lancashire Senior Cup, etter å ha slått ut Manchester United på straffesparkskonkurranse. Ungguttene fra Merseyside satte alle sine straffer, og når Bouzanis samtidig gjorde to flotte redninger, tok Liverpool sin andre seier mot Manchester Uniteds reserver denne høsten. Andreomgang var ikke like positiv som den første, og Manchester United var nok spillemessig det beste laget utover i kampen, men det er Liverpool som har kommet seg videre til neste runde.