Man Utd stopper Shawcross-transfer?

Manchester United skal ha opsjon på å kjøpe tilbake Ryan Shawcross fra Stoke, og det ser ut til å velte en overgang til Liverpool for stopperen. Steven Taylor i Newcastle et alternativ for de røde?

Tabloidavisen Daily Mail skriver at Manchester United kan velte en overgang til Liverpool for Stoke-forsvarer Ryan Shawcross. United har nemlig førsterett på å hente ham tilbake til Old Trafford, dersom andre klubber legger inn bud på spilleren.

Den storvokste 21-åringen tegnet seg på scoringslista i Stokes serieåpning mot Burnley i går. Daily Mail skriver at Liverpools håp om å hente Shawcross sank betraktelig når de fikk vite at United hadde forkjøpsrett på spilleren. Shawcross kom til Stoke fra nettopp Man Utd på en seks måneders låneavtale i august 2007. Avtalen ble gjort permanent i januar 2008, og Stoke betalte da £1M, og måtte ut med ytterligere £1M da de rykket opp til Premier League.

Mirror hevder at Liverpool nå har kastet sine øyne på Newcastles Steven Taylor som stopperalternativ, men de røde vil her få konkurranse av Aston Villa, Fulham og Everton. Prislappen på 23-åringen påstås å være i regionen £8M-£10M.