Managere tror Liverpool vil slå tilbake

Både manageren som gjestet Anfield i går, og manageren som skal gjeste Anfield onsdag kveld, tror Liverpool vil slå tilbake og bli blant de fire beste i ligaen denne sesongen.

Det er ikke ofte motstanderlagets manager viser sympati med Liverpools sportslige øverstkommanderende i forkant av et Premier League-oppgjør på Anfield. Men det gjør Wigan-manager Roberto Martinez foran Wigans besøk på Anfield onsdag kveld.

Martinez tror at Rafael Benitez er i stand til å håndtere det stadig økende presset mot ham etter svake resultater denne høsten, og spår at landsmannen vil ha tatt Liverpool inn blant de fire beste i ligaen innen sesongen er over.

- Rafael Benitez har enormt med rutine. Han har vært i denne situasjonen mange ganger tidligere, og han vil finne svarene. Det er bare et tidsspørsmål, sier Martinez til Sky Sports.

- Det som skjer i slike situasjoner som Liverpool er inne i nå, er at man opplever en aldri så liten snøballeffekt, ettersom forventningene var så høye før seriestart. Men enhver tropp ville ha merket alle skadene på nøkkelspillere som Liverpool har slitt med i høst, legger han til.

- Kvaliteten er der. Det viste de i første omgang mot Arsenal. De har spillere i verdensklasse, og de vil snart komme seg over kneika. Det tviler jeg ikke på.

- Jeg tror fortsatt at Liverpool blir blant de fire beste. Bare se på hvilke spillere de har. De har enorm rutine. Vi snakker ikke om unge spillere eller et ungt lag. Vi snakker om karer som Steven Gerrard, Fernando Torres, Pepe Reina og Jamie Carragher. Det er kanskje den mest rutinerte gruppen av spillere i fotballens verden. De vil riste av seg det som skjer for øyeblikket, avslutter Martinez.

Og han får støtte av manageren som gjestet Anfield i går, Arsene Wenger, i disse synspunktene. Franskmannen tror også at Liverpool vil komme sterkt tilbake før sesongen er omme.

- Liverpool er et godt lag, og når de finner tilbake selvtilliten kan de slå hvem det skal være. De har Fernando Torres og Steven Gerrard tilbake nå, og Alberto Aquilani vil bli i stadig bedre form, så mange lag vi avgi poeng på Anfield. De imponerte meg virkelig i første omgang i går.