Mange røde i landskamper

Det står flere VM-kvalifiseringskamper og U-landskamper på programmet i helgen. Vi har oversikt over hvilke Liverpool-spillere er aktuelle for spill.

I helgen spilles flere VM-kvalifiseringskamper, og åtte Liverpool-spillere kan være invovlert. Steven Gerrard er med England til møtet med Kasakhstan i Almaty, På Island er Dirk Kuyt og Ryan Babel på plass med det nederlandske landslaget. Javier Mascherano vil lede Argentina i hjemmekamp mot Colombia. Det er fortsatt usikkert om Daniel Agger blir friskmeldt av ryggproblemene til nabomøtet med Sverige. Sami Hyypiä, som blir Bayer Leverkusens eiendom fra fra 1.juli, er sannsynligvis kaptein for Finland mot lilleputtnasjonen Liechtenstein. Andriy Voronin og Ukraina skal spille borte mot Kroatia. Utlånte Nikolai Mihaylov vil være reservekeeper for Bulgaria mot Irland. Ellers får trolig Andrea Dossena prøve seg for Italia i treningskampen mot Nord-Irland før avreise till Confederations Cup i Sør-Afrika.


LØRDAG 6.JUNI
17.00, Almaty, Kasakhstan v ENGLAND
Gerrard

18.00, Helsinki, FINLAND v Liechtenstein
Hyypiä

19.30, Sofia, BULGARIA v Irland
Mihaylov

20.00, Solna, Sverige v DANMARK
Agger

20.15, Zagreb, Kroatia v UKRAINA
Voronin

20.45, Reykjavik, Island v NEDERLAND
Kuyt, Babel

20.50, Pisa, ITALIA v Nord-Irland
Dossena
PRIVAT

23.00, Buenos Aires, ARGENTINA v Colombia
Mascherano

U-landskamper
For øvrig spilles flere U-landskamper lørdag og søndag. For Péter Gulácsi og Krisztián Németh venter kvalifisering til U21-EM mot Luxembourg. David N'Gog og Gerardo Bruna har avslutningskamper i gruppespillet i Toulon-turneringen på programmet. Vincent Weijl og Astrit Ajdarevic har kvalifiseringskamper til U19-EM. Dessuten er Alexander Kacaniklic med Sverige U18 til Bulgaria.

LØRDAG 6.JUNI
UNGARN U21 v Luxembourg U21 (Györ)
Gulácsi, Németh
EM-kval

FRANKRIKE U21 v Portugal U21 (Toulon)
N'Gog
Toulon-turneringen, gruppespill

Slovenia U19 v NEDERLAND U19 (Murska Sobota)
Weijl
EM-kval

SØNDAG 7.JUNI
Forente arabiske emirater U21 v ARGENTINA U21 (St.Cyr)
N'Gog
Toulon-turneringen, gruppespill

Belgia U19 v Sverige U19 (Beringen)
Ajdarevic
EM-kval

Bulgaria U18 v SVERIGE U18 (Pravets)
Kacaniklic
Privat

TV-sendinger
Flere av landskampene overføres på tv. Sjekk vår tv-liste. Vi har også egen oversikt for Toulon-turneringen og Confederations Cup.