Martin omsider på bedringens vei

Utlånsoppholdet i Leicester ble ikke helt slik David Martin hadde håpet på. I februar pådro han seg en ryggskade som holdt ham ute av spill hele vårsesongen. Først nå er han på bedringens vei.

Først trodde man det var snakk om en ribbeinsskade, men det ble etter hvert klart at en av skivene i ryggen bulet ut.

- Det var ingen vanlig smell i ryggen, forklarer Martin til LFC Magazine.

Keeperen er nå tilbake på Melwood.

- Det er nesten som en prolaps, men ikke fullt så alvorlig, legger han til.

- Skaden oppsto på en torsdag, men jeg trente påfølgende dag og klarte å stå i mål i 70 minutter mot Swindon to dager etterpå. Men da klarte jeg rett og slett ikke å stå oppreist lenger.

- Det som skjedde var at jeg falt forkjært, og en av skivene i ryggen presset mot nervene i ryggraden. Det var veldig smertefullt.

Det forventes at Martin vil være tilbake i full trening med Liverpool med det aller første, men han mistet vårsesongen med Leicester. Med sine 30 kamper for utlånsklubben hadde han likevel spilt mer enn nok kamper til å bli seriemester i League One. Han mottok vinnermedaljen sin i forbindelse med tittelfeiringen etter Leicesters uavgjorte hjemmekamp mot Scunthorpe.

- Jeg reiste ned dit. Det var fint å se guttene igjen etter to måneder borte derfra.

Trass i en skuffende og alt for tidlig avslutning på Leicester-oppholdet, mener Martin at hans utlån til "revene" var en suksess.

- Jeg spilte i noen viktige kamper, med masse publikum på tribunene. Leicester var en stor skalp for de andre lagene i divisjonen, så vi følte presset hele tiden. Vi tapte vel bare to av de 25 ligakampene jeg spilte for klubben.