Mascherano advarer mot Fulham

Javier Mascherano oppfordrer de røde til å spille på samme nivå og med samme mentalitet mot Fulham som da Manchester United besøkte Anfield forrige helg. Gode nok til å vinne mot ethvert lag.

Liverpool beseiret Manchester United 2-0 forrige helg, og brøt dermed rekken med fire strake tap. Javier Mascherano tror at Liverpool kan bygge videre på den seieren, men advarer mot Fulham.

 - Vi vet hvor viktig kampen mot United var, og hvor mye fansen nyter det når vi slår dem, sier Mascherano til Liverpoolfc.tv.

- Men det var bare tre poeng. Vi må holde det gående. Vi har ikke råd til å tenke på seieren mot United og så for eksempel reise til Fulham og ikke spille på samme nivå.

- Hvis vi ønsker å vinne trofeer må vi fortsette og opprettholde samme nivå.

Liverpool ligger på 5.plass i Premier League, seks poeng bak ligaleder Chelsea.
- I denne ligaen er det jevnt. Hvis man kan vinne fire eller fem kamper på rad, kan man være på toppen. Det er målet for oss nå. Vi ønsker å prøve å vinne noen kammer etter hverandre.

- Vi har tro på oss selv. Vi vet at dersom vi er i god form og spiller på et bra nivå, kan vi spille mot ethvert lag i verden og vinne.

På Craven Cottage forrige sesong scoret Yossi Benayoun kampens eneste på overtid.
- Det var en veldig vanskelig kamp for oss der forrige sesong. Vi misbrukte mange sjanser, erindrer Mascherano.

- Yossi kon inn for de 15 siste minuttene og scoret, noe som holdt oss innen i tittelkampen.

- Fulham spiller god fotball og har spillere med kvalitet. Det vil bli en vanskelig kamp for oss igjen, men vi må reise til Craven Cottage med den samme mentaliteten vi tok fatt på United-kampen med.

- Vi må være fokusert på vår neste kamp. I dette tilfellet er det Fulham. Vi må forsøke å vinne der og så gå videre.