Mascherano er spilleklar

Javier Mascherano skal ha ristet av seg smellen han fikk mot Arsenal og er klar mot Wigan. Dirk Kuyt vil glemme kollapsen mot Arsenal og bare se fremover. Ryan Babel snart aktuell igjen.

Midtbaneanker klar
Ifølge Liverpool Echo har er Javier Mascherano spilleklar til kveldens kamp mot Wigan. Rafael Benitez sa i går at Mascherano og Glen Johnson fikk smeller i kampen mot Arsenal, og at man ville ta sene avgjørelser om begge spillerne. Nå skal imidlertid Mascherano ha fått det grønne lyset etter å ha kommet igjennom en treningsøkt uten problemer.

Benitez nevnte i går kun Albert Riera, Nabil El Zhar og Martin Kelly som definitivt ute med skader. Ryan Babel forventes heller ikke å være aktuell for kampen mot Wigan, men spilleren skriver på sin twitterside at han snart regner seg spilleklar igjen.


- Glem Arsenal
Dirk Kuyt sier at man nå må glemme Arsenal å fokusere om å komme hurtig tilbake på skinnene igjen, når Liverpool nå står foran et nokså tett juleprogram. Nederlenderen innrømmer likevel at han var forundret hvordan de røde skiftet ham på søndag, da en god førsteomgang ble etterfulgt av svake 45 minutter.

- Når du spiller for Liverpool, må du alltid fokusere på den neste kampen, sier Kuyt til Liverpool Echo. - Vi ønsker å være blant de fire beste og må forandre ting så hurtig som mulig - det er vårt mål.

- Vi vil ikke tenke mer på Arsenal og vi vet at julen kan bli en god periode for oss. Da vi slo Manchester United, ønsket vi virkelig å bygge videre på det men vi har dessverre tapt en del poeng i det siste.

- Alt jeg kan si er at spillere, manager og alle som er i forbindelse med laget arbeider virkelig hardt for at det skal snu. Jeg vet at dersom vi fortsetter med den innstillingen, vil det komme til å skje.

- Du kan ikke begynne å tenke "hvor dårlige er vi?" eller "er det ikke forferdelige tider for øyeblikket?". Dette er nesten det samme laget som gjorde det virkelig bra forrige sesong, og vi har spillere som er på vei tilbake fra skader og blir stadig bedre.

- Det er virkelig tøft for øyeblikket. Når en arbeider så hardt som vi gjør hver dag for å oppnå resultater, da ønsker du at ting skjer men slik er livet. Vi er veldig heldige som kan spille for Liverpool og derfor ønsker vi å forandre på ting.

- Det var ikke til å tro, fortsetter Dirk om 1-0 til 1-2 mot Arsenal.

- Vi kontrollerte førsteomgangen, skapte sjanser og Arsenal skaffet oss ikke stort med problemer. Vi spilte godt og en kunne si at vi var uheldige som ikke ledet med mer enn et mål.

- I pausen sa vi bare at vi ønsket å holde det gående i den andre omgangen og spille på samme måte, men det skjedde bare ikke. Jeg vet ikke hvorfor, det var bare så merkelig.

- Jeg er forundret over det hele. Dette er min fjerde sesong her og i de første par årene var vi veldig nærme å vinne store trofeer. Vi er langt unna det for øyeblikket.