Mascherano friskmeldt

Bare Nabil El Zhar og Alberto Aquilani er ifølge Rafael Benitez skadet for øyeblikket. Liverpool ønsker å gjøre jobben i første gruppespillkamp mot Debrecen.

- For øyeblikket er bare Nabil og Aquilani skadet mens resten av troppen er friske, fortalte Rafa på dagens pressekonferanse på Anfield.

Vi antar at det betyr at Javier Mascherano og kanskje også Fabio Aurelio er med i troppen til morgendagens kamp mot Debrecen. Daniel Agger er ventelig også tilbake i full trening ut fra sitatet til Rafael Benitez, men dansken vurderes neppe som kampklar ennå.

Mascherano, Carragher og Gerrard på dagens trening på Melwood.

- Det er vanskelig å si men de har vunnet åtte kamper på rad, de gjør det bra, de har selvtillit og spiller god kontringsfotball, sa Benitez da han ble bedt om å vurdere motstanderen Debrecen fra Ungarn.

- Alle sier at vi spiller på Anfield, vi er favoritter og vi må vinne, men du vet aldri i slike kamper. Jeg har lest noen intervjuer med deres spillere og de er virkelig oppglødde over å få komme hit og ønsker å spille bra.

- Vi er favoritter, men vi må vise det ute på banen.

- Vi har uten tvil selvtillit nok til å gjøre jobben. Vår erfaring tilsier at dersom du ikke starter bra må du jobbe hardere etterpå. Vi ønsker derfor å gjøre jobben allerede fra første kamp av.

- Vi tapte to kamper og alle var skuffet, men det vesentlige var at de viktigste og mest erfarne spillere måtte ta ansvar ute på banen og de har vært virkelig gode i de siste kampene, forklarte manageren på spørsmål om den svake sesonginnledningen til Liverpool.

- Vi viste i fjor at vi var gode nok til å bli nummer to, og vi viser også i år at vi er gode nok dersom vi gjør tingene på samme måten.