Mascherano hyller N'Gog

Mascherano roser N'Gog etter at franskmannen scoret sitt første ligamål og hjalp Liverpool til seier mot Sunderland. Fokus på hver kamp fremover. AC Milan gir opp Agger? Dalglish har bursdag.

David N'Gog spilte sin første ligakamp fra start på Anfield i går, og kronet det med å sende Liverpool i føringen seks minutter ut i andre omgang. Javier Mascherano synes franskmannen spilte en god kamp og håper 19-åringen kan bygge videre på det han har vist hittil.
- Det var veldig viktig for David å score fordi han er en ung spiller. Dette målet vil gi ham mer selvtillit, uttaler Mascherano til Liverpool Echo.

- Du kan se på hver treningsøkt at han jobber veldig hardt. Når han får sjansen på laget, må han forsøke å gripe den. Han kan være fornøyd med kampen etter å ha scoret et mål og gjort en god jobb for laget.

- Det var virkelig fint for ham. Jeg er veldig glad på hans vegne fordi han fortjente scoringen.

Liverpool ligger fire poeng bak Manchester United som har to kamper mindre spilt. Mascherano innrømmer at det vil bli vanskelig å vinne Premier League, men at det er for tidlig å kaste inn årene.
- Selvsagt er vi virkelig skuffet over resultatet i Middlesbrough, og vi visste vi måtte vinne mot Sunderland.

- Vi er ikke så nærme Manchester United som vi ville like, men vi må fortsette å kjempe for å se hva som skjer.

- Det er ikke noe poeng i se på plasseringene på tabellen. Alt vi kan gjøre er å konsentrere oss om hver kamp, forsøke å vinne dem og så se hva som skjer.

- Vi hadde noen sjanser i 1.omgang, men kunne ikke score. Kanskje vi og supporterne var litt nervøse fordi vi ikke klarte å ta vare på sjansene i forrige kamp.

- Det gjorde at det var viktig å score i 2.omgang. Det ville hjelpe laget til å spille bra og la folk bli glade.

- De var en viktig seier for oss. Vi kjemper fortsatt. I øyeblikket kjemper vi om 2.plassen med Chelsea. Så får vi se hva som skjer.

AC Milan gir opp Agger?
La Gazzetta dello Sport skriver at AC Milan stopper jakten på Daniel Agger. Milans eier Silvio Berlusconi skal visstnok ha blokkert planene om å hente den danske landslagstopperen ved å ikke gjøre penger tilgjengelig for en overgang.

Dalglish har bursdag
Liverpool-legenden Kenny Dalglish blir 58 år i dag. Vi gratulerer!