Mascherano i gang igjen

Morgendagens treningskamp mot Rapid Wien betyr Javier Mascheranos første siden ryktene gikk om at han var på vei bort fra Anfield. Ny sjanse for unggutter mot Rapid Wien.

Mascheranos første
I morgen spiller Javier Mascherano sin første kamp for Liverpool siden han ble linket bort fra Anfield tidligere i sommer. Masch er ventet å være i Rafael Benitez sin startoppstilling når de røde møter Rapid Wien under sin treningsleir i Sveits søndag kveld.

Argentineren kom noen dager senere enn de andre spillerne til treningsleiren i Sveits fordi han hadde fått innvilget en lengre sommerferie på grunn av fødselen til hans andre datter, skriver Daily Post.

Samtidig med sommerferien til Javier har spekulasjonene om uenighet med manageren hadde gjort at han ønsket en overgang til Barcelona. Ved avreise til Sveits gjorde Rafa det klart at Masch er med i hans planer for kommende sesong og at han blir på Anfield. Til stor glede for alle helrøde supportere.

Benitez ønsker nå å få midtbanespilleren i gang så tidlig som mulig og bygge opp og få Mascheranos form så bra som mulig på et så tidlig tidspunkt, før Liverpools tur til Asia.

Rafael og Javier har ifølge lokalavisen Daily Post snakket ut om spekulasjonene som gikk om 25-åringen, og manageren har forklart hvorfor han så gjerne vil holde argentineren på Anfield.

Også i morgendagens kamp mot østerrikske Rapid Wien vil Benitez gi spilletid til så mange som mulig. Ikke bare ønsker han så mange spillere som mulig i gang, han vil også gi de spillerne som vanligvis står litt utenom førsteelleveren skal få muligheten til å vise at de duger.