Mascherano i startelleveren?

Rafa har hatt samtaler med Xabi Alonso i dag, men det er fortsatt uvisst hva som er kommet ut av dem. Nå rettes fokus mot Ernst Happel Stadium og Rapid Wien. Mascherano i startelleveren?

Midt i den hardeste oppkjøringsperioden fram mot en ny sesong har det meste av oppmerksomheten blant helrøde fans vært om Liverpool greier å holde på Xabi Alonso. Alle spanske liverpool-spillere ankom Østerrike i går kveld.

Nå rettes fokus mot treningskamp nummer to for Liverpool Footballclub. Rafael Benitez skal i dag ha hatt samtaler med Xabi Alonso. Samtaler som skal være avgjørende for om Xabi blir på Anfield eller forlater klubben han har vært i de siste fem sesongene.

En annen spiller som etter rapportene har ønsket seg bort er argentineren Javier Mascherano. Midt opp i ryktene om Xabi Alonsos sterke ønsker om å dra til Real Madrid, kom Mascheranos frieri til Barcelona sterkt ubeleilig på Rafael Benitez, som gjorde det klart at Mascherano blir på Anfield kommende sesong. Mascherano spiller sannynligvis på midtbanen til Liverpool mot Rapid Wien. Som mot St. Gallen er det ventet at Benitez vil bruke de fleste av spillerstallen. Kampen starter klokken 19,15 norsk tid. Kampen går live på liverpoolfc.tv og vil bli oppdatert her på liverpool.no.