Mascherano må stå over

Javier Mascherano må stå over VM-kvalifiseringskamp på onsdag. Kacaniklic måtte melde forfall. Bruna spilte uavgjort. Ap for Ajdarevic. Tottenham vant supportercupen. Pandev linket.

Javier må stå over
Javier Mascherano må stå over Argentinas VM-kvalifiseringskamp mot Ecuador kommende onsdag etter å ha pådratt sg gult kort i hjemmeoppgjøret mot Colombia i Buenos Aires i natt.

Liverpool-spilleren hinket etter å ha fått gult kort av banen med skade.

Kacaniklic meldte forfall
Alexander Kacaniklic har meldt forfall til Sveriges to U18-kamper mot Bulgaria. Den første ble spilt søndag kveld, mens den neste blir spilt tirsdag. Sundsvalls Emil Forsberg erstattet Kacaniklic.

Ajdarevic med på stortap
Det svenske U19-landslaget tapte hele 0-5 borte mot Belgia. Astrit Ajdarevic (bildet) spilte hele kampen som spiss for de gule blå, som ble rundspilt av belgierne stort sett gjennom hele kampen. Dermed blir det ingen EM-sluttspill på Ajdarevic og Sverige.

Uavgjort for Bruna
Gerardo Bruna og Argentina spilte 1-1 mot De forenede Arabiske Emirater i den såkalte Espoir-turneringen.

Bruna spilte hele kampen som spiss for argentinerne. Begge målene kom tidlig i første omgang. Araberne tok ledelsen etter fire minutter, men Argentinerne utliknet ti minutter etter.

Tottenham vant supportercupen
Tottenham Hotspurs supportere vant årets supportercup på Voldsløkka i Oslo etter 2-1 over Blackburn Rovers norske fotsoldater. Queens Park Rangers slo Celtic på straffesparkkonkurranse i bronsefinalen. Liverpools førstelag ble slått ut av Leeds i åttendedelsfinalen.