Mascherano skal ingen steder

Mascherano verdsetter det Benítez har gjort for ham. Han vil ikke svikte Liverpool FC og manageren. Drar ikke for å få en fet lønn et annet sted. Rory Delap forventer tøff kamp på onsdag.

Rafael Benítez har tidligere uttalt at Mascherano blir værende på Anfield, og har også antydet at det kan være på tide å starte kontraktsforhandlinger med argentineren. Også Javier Mascherano sier at han nå har forpliktet seg til å spille videre for de røde og manager Rafael Benítez.
- Barcelona kontaktet mine agenter angående en mulig overgang. Men jeg har alltid vært profesjonell og aldri forlatt en klubb på bar bakke, og jeg kom heller ikke til å gjøre det denne gang med Liverpool.

- Jeg kommer alltid til å verdsette det faktum at Benítez tok en sjanse på meg da verken Carlos Tevez eller jeg fikk sjansen i West Ham.

- Benítez er en som er veldig seriøs og tydelig. Han snakket med meg og fortalte at jeg var en nøkkelspiller, og at jeg ikke kunne slutte i klubben bare grunnet økonomiske årsaker.

- Da Xabi Alonso reiste til Real Madrid, visste jeg at det ville bli umulig for meg å dra også, men jeg hadde allerede forpliktet meg overfor Rafa til å støtte meg 100% bak prosjektet.

- I fjor var vi så nærme å bli mestere, og vi skal være med i kampen igjen.

 
Delap tror på vanskelig kamp
Liverpool tapte ligaåpningen mot Tottenham. På onsdag venter hjememkamp mot Stoke. Pottemakerne åpnet med å vinne 2-0 mot Burnley på Britannia Stadium. Rory Delap forventer en en tøff kamp på Anfield.
- Vi tok et fantastisk poeng på Anfield forrige sesong, men på en annen dag kunne de ha blitt to, tre eller til og med 4-0. Vi hadde tydelig flaksen på vår side. Vi vet det kommer til å bli en tøff test. Det vil bli vanskelig å komme derfra med noe. Vi må forsøke å være sterke og gjøre det bedre med ballen i laget, sier Rory Delap til Stokes offisielle nettsted.