Mascherano vil ha Tevez til klubben

Mascherano vil gjerne ha kameraten Carlos Tevez til Liverpool. Han er skuffet over at sesongen endte troféløs, og fortviler over tapte poeng hjemme mot Hull, City og Fulham. Mer erfaring i 2009/10.

Javier Mascherano håper at Carlos Tevez blir Liverpool-spiller i løpet av sommeren. Begge er gode kamerater fra landslaget og var også sammen i West Ham da de ankom Premier League i august 2006. Mascherano er klar over de stadig spekulasjonene som setter Tevez i forbindelse med en overgang til Liverpool. Spissens låneavtale med Manchester United løper ut i neset måned.
- Det ville vært flott å få Carlos her med meg. Jeg vet hvor god han er, sier Mascherano til Press Association.

- Men jeg kjenner virkelig ikke hvordan situasjonen er. Den er opplagt vanskelig.

- Jeg vet ikke eksakt hva som skjer. Jeg kan bare si at han er en stor spiller og en flott person.

Mascherano og Tevez kommer sammen når Argentina spiller VM-kvalifisering i juni mot Columbia og Ecuador.
- Jeg vil om kort tid komme sammen med Carlos på landslaget. Vi vet hvor viktig det er å vinne kampene. Dersom vi kan få seks poeng i de neste to kampene, vil vi være nærmere VM.

- Det er viktig å vinne begge kampene og så se hva som skjer, men jeg ønsker selvsagt å være i sluttspillet i Sør-Afrika neste sommer.

Maschernao er skuffet over at sesongen endte uten trofeer for Liverpool.
- Vi ønsket å vinne ligaen. Vi var tett på, men vi aksepterer at Manchester United også gjorde det bra.

- Det er vanskelig å takle. Når man ser på tabellen og man ser Liverpool med 86 poeng, ville det vært nok til å vinne ligaen i mange av de tidligere sesongene.

- Tidligere mestere har hatt færre poeng enn det vi tok denne sesongen. Vi må bli bedre. Vi skal være klare til neste sesong. Dette har vært en god sesong, bedre en de seneste fire eller fem sesongene.

- Det er ikke lett. Vi vet at vi har gode spillere, men man havner likevel på 2.plass. Det er vanskelig å forstå.

- Vi får se hva som skjer. Vi har en spillerstall til å kjempe i ligaen. Kanskje hvis vi kan forsterke laget, vil det bli flott for oss neste sesong. Vi trenger ikke å forbedre oss mye, kanskje bare litt.

- Vi må bli bedre på hjemmebane. Vi avga mange poeng hjemme fordi vi ikke hadde erfaringen til å punktere kamper, men neste sesong vil vi ha den erfaringen. Kanskje vil det gå bedre for oss da.

- Vi beseiret nesten alle av topplagene, men hjemme avga vi mange poeng mot Hull, Manchester City og Fulham. Vi kunne ha vunnet ligaen om vi hadde vunnet de kampene.