Mavinga får skryt av McMahon

John McMahon trekker frem innsatsen til Chris Mavinga etter gårsdagens seier over Everton. Samtidig krysser han fingrene for at Zsolt Poloskeis skade ikke er alvorlig.

Liverpool slo Everton 1-0 i gårsdagens miniderby. Nathan Eccleston gjorde kampens eneste mål på et straffespark like før pause, etter at han selv ble felt.

Reservelaget måtte klare seg uten faste spillere som Daniel Pacheco, Jay Spearing, Stephen Darby og Daniel Ayala i går, men klarte altså brasene likevel.

- Måten vi vant denne kampen på lover veldig bra for oss. Jeg er meget godt fornøyd med mine gutter, uttaler reservelagsmanager McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi var disiplinerte og demonstrerte karakterstyrke og en flott lagånd. Guttene lytter når vi gir dem råd, og leverer varene i hver eneste kamp.

McMahon var spesielt godt fornøyd med stopperspillet til Chris Mavinga i går kveld.

- Chris har vært fantastisk hele sesongen. Han lærer hele tiden noe nytt, og blir stadig bedre. Han lærer språket, og er en flott person å ha i klubben. Han er energisk, entusiastisk og har en sterk vinnervilje. Han går for å vinne hver eneste takling og hver eneste hodeduell. Det er fantastiske egenskaper å ha.

- Victor Palsson greide seg også godt i en uvant posisjon som stoppermakker til Chris. Vi tror faktisk dette kan bli hans beste posisjon, for han er en sterk atlet som slår gode pasninger.

Men det var altså Eccleston som ble matchvinner, noe som toppet en flott uke der han har fått to innhopp for førstelaget.

- Nathan er en spiller som skaper trøbbel for motstanderens forsvar. Han kan gjøre mål og han kan skape rom for andre. Han fortjente straffesparket, og han satte det sikkert i mål.

Malurten i begeret i går kveld var at ungarske Zsolt Poloskei ble båret av banen med en kneskade helt på tampen av kampen.

- Zsolt blir nå vurdert av vår medisinske stab, og jeg krysser fingrene for at skaden ikke er alvorlig, avslutter McMahon.