Maxxis i tre år

Dekkprodusenten Maxxis har inngått en avtale med Liverpool FC om såkalt offisielt partnerskap. De tre neste sesongene vil selskapet dermed bli en av klubbens mest profilerte sponsorer.

Maxxis hadde en prøveperiode som Liverpool-sponsor i sluttfasen av 2008/09-sesongen. Dekkprodusenten konkluderte med at samarbeidet var så fruktbart at man nå har skrevet under på en sponsoravtale med de røde for de tre kommende sesongene. Som en offisiell partner til Liverpool FC frem til sommeren 2012 vil Maxxis bli atskillig mer synlig som Liverpool-sponsor. Det være seg gjennom stadionreklame, på klubbens webside, reklame på LFC TV, i klubbens kampprogram og i LFC Magazine. Dette melder eu.Football. BIZ.

- Våre investeringer i fotball de siste årene har gitt oss mye tilbake, så vi er glade for at vi ble enige med en av fotballens største og mest kjente klubber, uttaler Maxxis-sjef i Storbritannia, Derek McMartin.

- Vi ser frem til å dra nytte av Liverpool FC sitt sterke merkenavn, som vil bidra til å promotere Maxxis og våre kvalitetsvarer, legger han til.

- Vi er glade for at vi kan ønske Maxxis hjertelig velkomne som partner i en spennende tid for klubben. I løpet av de siste tre årene har Maxxis etablert seg som en merkevare som skjønner fotballfans, og vi ser frem til et program som begge parter i avtalen kan dra nytte av, ikke bare i Storbritannia, med på globalt plan, uttaler Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre (bildet).