McAllister spår ytterligere fremgang

Liverpool-legenden Gary McAllister tror ikke Rafael Benitez kommer til å hvile på sine laurbær i sommer. Han spår ytterligere fremgang for Liverpool i 2009/10. Titi Camara Guinea-manager.

Gary McAllister føler seg trygg på at Liverpool har lært av sine feil fra 2002. Den gangen opplevde Gerard Houlliers mannskap som kjent et tilbakeskritt etter å ha blitt nummer to i ligaen.

McAllister forlot Anfield sommeren 2002, etter å ha hjulpet de røde til andreplassen under Houllier. Sesongen som fulgte ble veldig frustrerende, og endte med en 5.plass for Houlliers mannskap. McAllister tror ikke man går i samme fella to ganger, og stoler på at Rafael Benitez vil sørge for at det samme ikke skjer igjen.

- Den nylig avsluttede sesongen var til tider spektakulær, men i etterpåklokskapens ånd var det noen få resultater som kostet Liverpool dyrt. Men vi må se på det store bildet, og det var ingen dårlig sesong, uttaler skotten til Liverpoolfc.tv.

- Liverpool har beveget seg nærmere Manchester United, noe som er flott å se. Jeg tror de fleste er enige om at dersom Rafa gjør de riktige kjøpene i sommer, og jeg er trygg på at han vil gjøre det, så kan de røde komme enda nærmere. Ja, kanskje til og med vinne ligaen.

- Det offensive spillet som har vært vist denne sesongen har vært fantastisk.

McAllister føler at en kar som Dirk Kuyt og et par andre spillere er sterkt undervurdert.

- Kuyt er kanskje ikke like populær som en del andre spillere, men han har hatt en fantastisk sesong. Alvaro Arbeloa har også til tider vært svært god, og det samme gjelder Fabio Aurelio. Alle har tatt et steg i riktig retning. Ingen har spilt dårlig denne sesongen, og det er grunnen til at laget har fremstått som bedre.

Camara landslagssjef for Guinea
Tidligere Liverpool-spiller Titi Camara har blitt utnevnt som ny landslagsmanager for hjemlandet Guinea.

- Det er en ære å skulle lede landslaget. Det er en drøm som går i oppfyllelse når du får spille for landslaget, men det er enda større å være manager for laget, siteres den tidligere Liverpool-spissen.