McAuley glad på Kacaniklic sine vegne

Hugh McAuley er henrykt over at Alexander Kacaniklic har signert proffkontrakt. Robbie Fowler vurder seriøst en overgang til Queensland Fury.

Alexander Kacaniklic signerte sin første proffkontrakt i helgen. U18-trener Hugh McAuley synes det er fullt fortjent.
- Vi er veldig glad på hans vegne. Han fortjener det, uttaler McAuley til Liverpool Echo.

- Han har vist utmerkede ferdigheter og har bidratt stort. Han har scoret mål og stått for mange målgivende på U18-nivå.

- Hvis han fortsetter å jobbe hardt frem til sesongslutt, vil han få sjansen til å spille på andrelaget og imponere Gary Ablett.

U18 møter lederlaget Manchester City på lørdag. "The Citizens" ligger 10 poeng foran Liverpool i gruppe C i Premier Academy League. McAuley tror alle blir kampklare til det oppgjøret.
- James Ellison har en liten skade, men jeg forventer at alle blir friske og tilgjenglige.

- Vi må spille bedre enn vi gjorde mot Bristol. Jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det. Vi var rustne i den kampen etter julepausen.

Fowler imponert over Queensland Fury
Robbie Fowler fikk ikke forlenget kontrakten med Blackburn ved nyttår. 33-åringen har nå vært og sett på forholdene i australske North Queensland Fury fra Townsville. Klubbens manager er tidligere Rangers-spiller Ian Ferguson. Fowler virker svært fornøyd med det han har sett, og vil ta en avgjørelse i løpet av den nærmeste fremtiden.
- Jeg har bare gode ting å reise hjem og snakke med min kone om i forhold til klubb og anlegg.
  
- Det er klart det blir en ny klubb. Pågangsmotet og visjonen, ikke bare til manageren, men til formannen og alle de ansatte er utrolig.
  
- Å si at jeg er imponert er trolig et understatement.
  
- Jeg har en kone og fire barn, så de er åpenbart svært viktige når avgjørelser skal tas.
  
Fowler, som scoret 183 mål på 369 kamper for Liverpool over to perioder, insisterer på at han fortsatt har mye å tilby Fury. 
 - Du vil ikke komme hit for å ha et enkelt liv. Fotballen kommer til å være tøff. Jeg er frisk, og jeg tror jeg kan spille på et godt nivå.

Tidligere Liverpool-junior Michael Burns har blitt frigitt av Bolton. 20-åringen har signert en kontrakt på halvannet års varighet med Carlisle.