McAuley: - Vi burde ha vunnet

U18-trener Hugh McAuley mener at hans mannskap burde ha beseiret Blackburn i helgen, men er fornøyd med spillet som ble levert. Premier League-klubbene kritiseres for lavt lønnsnivå.

Liverpool U18 måtte nøye seg med poengdeling mot Blackburn hjemme på akademiet i helgen. Trener Hugh McAuley mener at hans lag burde ha vunnet kampen, men er likevel brukbart fornøyd.

- Det var en god kamp og vi spilte bra. Det var rett og slett en god fotballkamp, ettersom Blackburn også spilte bra, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

- Vi lå under med 1-0, men så slo vi tilbake og tok ledelsen. Målene vi slapp inn kom etter to individuelle feil. Det var dette som kostet oss seieren. Det var en kamp vi burde ha vunnet. Vi hadde ballen mye, og skapte noen gode sjanser, avslutter McAuley.

Liverpool U18 spiller sin neste seriekamp borte mot Leeds kommende lørdag.

Klubbene kritiseres for dårlige lønninger
Spillerne tjener millionbeløp, men for de vanlige ansatte i Premier League-klubbene er hverdagen en helt annen. Stab som renholdere, kateringpersonale og sikkerhetsvakter har nesten ikke til salt i grøten, ifølge en kampanje som påpeker de enorme lønnsforskjellene mellom spillere og "folket på gulvet".

- Det er upassende at det er så stor forskjell på de høytlønnede og de lavtlønnede, uttaler sportsminister Gerry Sutcliffe i en kommentar.

Flere ansatte hos Premier League-klubbene er betalt minstelønnen på £5.73 i timen. Kampanjen ønsker at alle klubbene skal heve dette til minimum £6.80 i timen.

Det har blitt satt opp en alternativ Premier League-tabell, der de klubbene som lønner sin stab best topper tabellen. Aston Villa troner øverst, foran West Ham. Liverpool kommer ikke særlig bra ut, og er helt nede på 16.plass. Everton er til sammenligning å finne på 10.plass.