McMahon berømmer lagånden

John McMahon er meget godt fornøyd med lagånden i seieren mot Burnley. Likevel skuffet over en del av prestasjonene. Ros til Pacheco. Glad matchvinner.

Liverpools reservelag vant 1-0 mot Burnley hjemme på Prenton Park i går, og tok dermed sin fjerde strake seier.  På overtid satte Dani Pacecho inn seiersmålet fra frispark. John McMahons mannskap beholder 2.plassen på tabellen i Premier Reserve League North, og ligger bak Manchester United kun på målforskjell.
- Lagånden, lysten og lidenskapen er udiskuterbar i denne gruppen, sier John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Enhver fotballspiller må ha det. Men det er hyggelig å se et så godt samhold, noe dere kunne se fra målfeiringen.

- Det var en flott avslutning på kampen, men totalt sett er vi litt skuffet for å være ærlig. Vi setter oss høye standarder her, og vi snakket om stabilitet før kampen.

- Det er vanskelig for unge gutter noen ganger, men vi forventer åtte av ti poeng for prestasjonene, ikke fem eller seks. Jeg føler det var for mange femmere og seksere mot Burnley.

Dani Pacheco var tilbake fra skade, og spanjolen kronet comebacket med å sette inn vinnermålet på overtid.
- Han mangler ikke selvtillit, gjør han? fortsetter McMahon.

- Hans mentalitet er bra da han misset en tidligere, men dere kan se hva han kan klare fra frispark, noe som er fantastisk for oss.

Matchvinneren selv var meget glad selv, og føler at spillernes innstilling er mye bedre enn forrige sesong.
- Jeg er glad for å score, og vi er mer enn lykkelig over tre poeng, uttaler Pacheco.

- Vi jobbet hardt hele kampen, og vi er henrykt over å vinne i siste minutt.

- Lagånden er bedre enn den var forrige sesong. I en slik type kamp ville vi trolig ha tapt forrige sesong. Det er flott å opprettholde vinnerrekken og ta tre poeng.