McManaman om Alonso og Perez

Steve McManaman frykter at Benítez kan bli fristet til å selge Alonso dersom en klubb kommer med et meget stort bud. Han tror Florentino Perez kommer til å hente et par storspillere til Real Madrid.

Rafael Benítez har uttrykt at han verken ønsker eller trenger å selge Alonso for å finansiere spillerkjøp. Tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller Steve McManaman tror at midtbanespilleren likevel kan bli solgt dersom det kommer et meget godt tilbud på bordet, og tenker tilbake på i fjor sommer da Alonso kunne blitt ofret for å hente Gareth Barry.
- Det sårer virkelig når en spiller blir fortalt at han kan forlate klubben. Det er virkelig et spark bak å bli fortalt at manageren ikke bryr seg om du reiser, sier McManaman til setanta.com.

- Jeg kjenner Xabi godt. Jeg vet at han ble såret av at klubben var villig til å selge ham i fjor. Hvis en annen klubb kommer og viser stor interesse, vil han kanskje tenke seg om.

- Men Liverpool har gått ut og sagt at de ønsker å beholde Alonso. Forhåpentligvis vil det være nok for Liverpool.

- Overganger er kompliserte. Det må skje minst to ting, og det er at spilleren vil reise og at klubben ønsker å selge. Liverpool ønsker ikke å selge.

- Men hvis Liverpool blir tilbudt en vanvittig sum penger, kommer de kanskje til å si ja. De var forberedt på å selge Alonso i fjor for å kjøpe Gareth Barry.

- Forhåpentligvis vil Liverpool stå i mot. Xabi er oppriktig lykkelig i Liverpool. Han elsker fansen, og jeg tror han uansett er en Barca-gutt!

Florentino Perez er i øyeblikket eneste kandidat i presidentvalget i Real Madrid, og vil sannsynligvis vinne valget i neste måned. Han har flere kandidater på sin liste over mulige spillerkjøp, deriblant Xabi Alonso. Steve McManaman vet at Perez ofte får det som han vil på overgangsmarkedet.
- Jeg forventer definitivt ar Perez kommer til å skape noen store overskrifter. Han er mer på hugget enn [den avtroppende presidenten] Calderon, som lovte å hente Kaka, Fabregas og Ronaldo, men endte opp som en tosk.

- Perez hadde signert Figo før han offentliggjorde det, og han har aldri blitt skremt av oddsen. Jeg forventer at han gir manageren noen skikkelige presenter - et par verdensklassespillere når han ankommer.