McParland godt i gang på The Academy

Rafael Benítez tror at den nyansatte akademi-direktøren Frank McParland vil få det beste ut av klubbens unge talenter. 50-åringen er på plass på The Academy i Kirkby.

Frank McParland begynte å foreta forandringer på akademiet i forrige uke. Rafael Benítez er ikke i tvil om at den tidligere sjefsspeiderens ankomst vil ha positiv effekt.
- Frank McParland har erfaringen som trengs fordi han jobbet på akademiet før han kom til Melwood for et par år siden, uttaler Rafael Benítez.

- Han kjenner veldig godt til engelsk fotball. Han har jobbet i Premier League og også på forskjellig nivåer. Han har erfaring fra mange ulike områder innen fotballen, noe som er veldig viktig.

- Vår plan med akademiet er veldig enkel. Vi ønsker å beholde det som har fungert bra, men også forandre det vi tror kan bli bedre.

- Jeg tror de unge spillerne vil bli veldig fornøyd med forandringene som vi gjør. Jeg tror ikke det vil gå lenge før forbedringene blir tydelige.

- Ok, vi trenger tid for å se resultater av alt, men det er klart helt fra begynnelsen av at det vil bli noe annerledes.