Med £30M i lomma

Engelsk media mener at Rafael Benitez vant en seier mot Florentino Perez og fikk £30M på bordet for Xabi Alonso. Søkelys mot Alberto Aquilani, men Christian Poulsen ikke aktuell.

Spanske AS hevder at Liverpool fikk 30 millioner euro for Xabi Alonso med ytterligere 4,5 millioner ut fra forskjellige kriterier, men en samlet engelsk presse mener at beløpet er £30M og med ytterligere £4-5M ut fra den suksess som blir Alonso og Real til del de nærmeste to år.

Engelske aviser gjør det klart at det er Rafael Benitez som må betegnes som en seierherre i drakampen med mektige Florentino Perez hos Real, da de helhvirte i 12. time måtte gi etter for Liverpools krav i ønsket om å hente Xabi Alonso som den siste biten i deres dyre puslespill denne sommeren.

Fokus vil de nærmeste dagene nå ble rettet mot hvem Rafa har tenkt å bringe inn, og hvor mye penger manageren faktisk har å rutte med innen transfervinduet stenges om fire uker. Forhåpentligvis vil pressede amerikanske eiere gi Benitez minimum de £30M som er på vei fra Madrid.

The Independent hevder at en avtale med Alberto Aquilani allerede har vært på plass en stund og at et kjøp på £17M kan gjøres i løpet av denne uka.

Kilder liverpool.no har vært i kontakt med benekter rapporter om at Liverpool skal være interessert i å sikre seg Christian Poulsen fra Juventus.