Medge Consulting bekrefter PL-kjøp

Medge Consulting bekrefter på sine nettsider at selskapet har sikret seg rettighetene til The Barclays Premier League i Norden for sesongene 2010/11-2012/13.

I en melding som er datert i går melder Medge Consulting at de har klart å sikre seg de eksklusive medierettighetene til Englands Barclays Premier League for Norden for sesongene 2010/11-2012/13.

- Vi er både fornøyde og stolte over å ha sikret Medge Consulting det som er de mest prestisjefylte fotballrettighetene i verden, sier Peter Liljestrand, medeier i Medge Consulting, til selskapets egen nettside.

- I Norden har man en sterk historisk tilknytning til Premier League, og vi ønsker å opprettholde denne tilknytningen også i fremtiden, legger han til.

- Det er en glede å kunne ønske Medge Consulting velkommen som vår nye partner i Norden, og vi er sikre på at de vil distribuere Barclays Premier League på en skikkelig og fremtidsrettet måte, siteres Richard Scudamore i Premier League.

De eksklusive rettighetene inkluderer alle live-kamper (380 kamper per sesong), så vel som repetisjoner, høydepunkter, nyhetsrettigheter og mobil- og internettrettigheter for det nordiske markedet.