Meget skuffet kaptein

Steven Gerrard er meget skuffet over spillet Liverpool presterte mot Fiorentina, spesielt i første omgang. De røde opptrådte ikke slik som de pleier. Viktig å få kampen fort ut av systemet.

Steven Gerrard oppfordrer lagkameratene til å legge 0-2-tapet mot Fiorentina bak seg så fort som mulig. Lagkapteinen innrømmer at de røde fikk som fortjent etter å ha prestert langt under vanlig standard.
- Det var en meget skuffende kveld. Vi er skuffet over prestasjonene i første omgang. Vi var aldri til stede, og vi var nest best over hele banen. Vi fortjente å ligge under, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Det var en reaksjon i andre omgang. Vi skapte mange klare sjanser, men vi tapte kampen i første omgang i kveld.

- Vi gjorde ikke det vi vanligvis gjør i Europa. Vi spiller vanligvis i høyt tempo, spiller ballen bra og er gode på kontringer.

- Det var ikke tilfelle i kveld. Det var slik over hele banen, helt fra fremste til bakre rekke

- Nå har vi en stor kamp mot Chelsea på søndag. Vi må få dette resultatet ut av systemet fort og vise en reaksjon på Stamford Bridge.

Lyon vant 4-0 mot Debrecen, mens Liverpool nå ligger på 3.plass i gruppe E.
- Det er vidt åpent i denne gruppen. Det skal fortsatt spilles mye fotball. Det er viktig å vinne vår neste kamp mot Lyon. Hvis vi vinner alle hjemmekampene og plukker et par poeng i de to bortekampene, vil det gå greit.

Tomålsscorer Jovetic var Fiorentinas mest fremtredende spiller.
- Jeg hadde ikke sett mye av ham tidligere, men jeg har hørt gode ting, forteller Gerrard.

- Han er en spennende spiller. Han hadde en god kveld. Vi må sørge for å ha et tettere øye med ham når han spiller på Anfield.